icon
Logo

EUR.1 certificaat aanvragen bij KVK

Het EUR.1 certificaat is een preferentieel handelsdocument waarmee je korting of zelfs vrijstelling krijgt op het invoertarief. Dit geldt alleen voor landen waarmee de Europese Unie een handelsakkoord heeft. In een overzicht van de Kamer van Koophandel (KVK) vind je voor welke landen en gebieden je het EUR.1 certificaat kunt opvragen.

 

Een EUR.1 certificaat is niet verplicht, maar brengt wel financiële voordelen met zich mee. Met onze software is het eenvoudig om dit certificaat op te maken, digitaal te versturen naar de KVK en vervolgens na goedkeuring te printen op locatie. 

hero

Software voor jouw EUR.1 certificaten

Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke KVK-software voor het online opmaken en aanvragen van EUR.1 certificaten.

Selecteer de werkwijze die aansluit op jouw huidige situatie en ontdek de voordelen van onze slimme KVK-software.

EUR.1 certificaten online aanvragen

Met behulp van Stratech-software maak je snel het EUR.1 certificaat op en verstuur je het naar de KVK. De vereiste bewijsstukken voeg je eenvoudig toe in de bijlage. De KVK reageert vaak binnen 30 minuten á 1 uur op jouw digitale aanvraag. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, kun je het EUR.1 certificaat direct printen bij jou op locatie. Zo beschik je snel over de juiste exportdocumentatie.

 

Dit werkt hetzelfde voor Certificaten van Oorsprong, legalisaties en certificeringen. Onze slimme KVK-software zorgt dus voor gemak, snelheid en lagere kosten. 

Brochure downloaden

De voordelen op een rij

  • CVO, EUR.1 en EUR-MED eenvoudig opmaken

  • Digitaal aanvragen versturen naar de KVK

  • Lagere legeskosten en doorlooptijd

  • Zelf exportdocumenten printen bij jou op locatie.

"Stratech heeft haar zaken goed voor elkaar en de Kamer van Koophandel is ook erg positief over het bedrijf. "

Wim Veldhuizen

Nedap NV

Jouw EUR.1 certificaat zelf printen

Met behulp van onze software print je het EUR.1 certificaat snel en eenvoudig bij jou op locatie. Bij het printproces gebruik je een blanco certificaat. Daardoor worden alle gegevens, de stempel en handtekening van de Kamer van Koophandel, automatisch op jouw EUR certificaat gezet. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het certificaat per post of koerier naar de Douane versturen.

 

Meer weten? Download hier meer informatie over onze software voor het online aanvragen van EUR.1 certificaten.

Meer over Stratech Shipment
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wil je graag een gratis demo inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen je graag verder.

img
Tessie BerendsAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager