icon
Logo

Wanneer gebruik je een EUR-MED certificaat?

Een EUR-MED is te vergelijken met een soort EUR-1 certificaat. Dit certificaat is alleen geldig als je handelt met landen waar een Pan-Euro-Mediterrane overeenkomst geldt. Dankzij deze overeenkomst tellen grondstoffen en producten uit deze landen mee voor de oorsprongsbepaling.

 

Het is niet verplicht om een EUR-MED certificaat te gebruiken, maar het brengt wel voordelen met zich mee. Door onze effectieve softwareoplossing vraag je eenvoudig een EUR-MED certificaat aan. Zo ben je altijd op alles voorbereid. 

hero

Software voor EUR-MED certificaten

Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke KVK-software voor het online opmaken en aanvragen van EUR-MED certificaten.

Selecteer de werkwijze die aansluit op jouw huidige situatie en ontdek de voordelen van onze slimme KVK-software.

EUR-MED certificaat digitaal verwerken

Met de gebruiksvriendelijke software vraag je het EUR-MED eenvoudig aan bij de Kamer van Koophandel (KVK). Alle benodigde bewijsstukken stuur je mee in de bijlage. Binnen 1 uur reageert de KVK. Is je aanvraag goedgekeurd? Dan print je jouw EUR-MED certificaat bij jou op locatie. Door gebruik te maken van het blanco certificaat, staan direct de juiste gegevens van de KVK erop. Zo verloopt jouw zending snel én efficiënt.

 

Dit werkt hetzelfde voor Certificaten van Oorsprong, EUR.1 certificatenlegalisaties en certificeringen. Onze slimme KVK-software zorgt dus voor gemak, snelheid en lagere kosten. 

Brochure downloaden

De voordelen op een rij

  • CVO, EUR.1 en EUR-MED eenvoudig opmaken

  • Digitaal aanvragen versturen naar de KVK

  • Zelf exportdocumenten printen bij jou op locatie

  • Lagere legeskosten en doorlooptijd

"Stratech heeft haar zaken goed voor elkaar en de Kamer van Koophandel is ook erg positief over het bedrijf. "

Wim Veldhuizen

Nedap NV

Snel en gemakkelijk digitale afgifte doen

Met onze innovatieve software handel je jouw EUR-MED certificaten snel en gemakkelijk online af. Het werkt intuïtief doordat gebruiksgemak en eenvoud centraal. Onze digitale assistent begeleidt je door het hele proces. Op deze manier nemen we werk van jou uit handen en vergeet jij geen één belangrijke stap. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is het certificaat per post of koerier naar de Douane versturen.

 

Meer weten? Download hier meer informatie over onze software voor het online aanvragen van KVK exportdocumenten. 

Meer over Stratech Shipment
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wil je graag een gratis demo inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen je graag verder.

img
Tessie BerendsAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager