icon
Logo

Heeft u een Certificaat van Oorsprong nodig?

Het Certificaat van Oorsprong is een officieel document dat aangeeft wat de oorsprong is van uw goederen. Dit certificaat wordt uitgegeven door de Kamer van Koophandel. Waarom een Certificaat van Oorsprong wordt gevraagd verschilt. Dit kan te maken hebben met antidumping, handelspolitieke maatregelen, een boycot of omdat het vereist is volgens een Letter of Credit. Via de Market Access Database kunt u eenvoudig achterhalen of voor uw zending een Certificaat van Oorsprong vereist is. De software van Stratech maakt het mogelijk om uw Certificaat van Oorsprong razendsnel op te maken en digitaal aan te vragen bij de Kamer van Koophandel.

 

 

 

hero

Software voor uw CVO-aanvragen

Stratech biedt vanuit één systeem voor verschillende onderdelen van het im-/exportproces een oplossing. Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke software.

Shipment Processing Software

Efficiënte opmaak en verwerking van alle documenten / aangiften

Digitale communicatie met KVK, Douane, NVWA, Portbase etc.

Software die specifiek wordt afgestemd op uw bedrijfsproces

Software voor digitaal aanvragen van CVO

De snelste manier om een Certificaat van Oorsprong aan te vragen is digitaal. Met onze software van Stratech kunt u dit certificaat snel opmaken en online verzenden naar de Kamer van Koophandel. De benodigde bewijslast voor het aanvragen van uw Certificaat van Oorsprong stuurt eenvoudig mee als bijlage. Dit geldt ook voor EUR-certificaten, legalisaties en certificeringen. De Kamer van Koophandel zal binnen 30 minuten á 1 uur (max. 4 uur) reageren op uw digitale aanvraag. Na goedkeuring kunt u uw Certificaat van Oorsprong gelijk afdrukken bij u op locatie. Zo snel kan het al geregeld zijn!

Brochure downloaden

De voordelen op een rij

  • CVO, EUR.1 en EUR-MED eenvoudig opmaken

  • Aanvragen digitaal versturen naar de KvK

  • Reductie van legeskosten en doorlooptijd

  • Exportdocumenten afdrukken bij u op locatie.

"Stratech heeft haar zaken goed voor elkaar en de Kamer van Koophandel is ook erg positief over jullie. "

Wim Veldhuizen

Nedap NV

Tijd en geld besparen op uw CVO-aanvraag

Als uw aanvraag is goedgekeurd kunt u met behulp van onze software het Certificaat van Oorsprong eenvoudig afdrukken bij u op locatie. Bij het printproces maakt u gebruik een blanco certificaat. Alle gegevens en de Kamer van Koophandel stempel en handtekening worden tijdens het afdrukken op uw Certificaat van Oorsprong gezet. Naast gemak en snelheid bespaart u door de digitale afgifte ook op de legeskosten van de Kamer van Koophandel. Per Certificaat van Oorsprong brengt zij namelijk € 5,50 minder bij u in rekening. Zo bespaart u tijd en geld! 

hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Bram GroenerAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager