icon
Logo

Gemak en snelheid door digitale afgifte bij KVK

Bij invoer in het land van bestemming wordt er om uiteenlopende redenen om exportdocumenten gevraagd. De Kamer van Koophandel (KVK) verzorgt de afgifte van deze oorsprongsdocumenten zoals een Certificaat van Oorsprong (CVO) of EUR-certificaat. Ook legaliseert de KVK de handtekening op bijvoorbeeld een factuur, gezondheidsverklaring, paklijst of certificeren zij het hele document.

Voor jouw logistieke proces is het van belang om snel over de benodigde exportdocumentatie te beschikken. Dankzij onze software is het mogelijk om exportdocumenten digitaal aan te vragen bij de KVK. Zo verloopt jouw proces een stuk sneller én gemakkelijker.

Certificaat van Oorsprong (CVO)
EUR.1 certificaat
EUR-MED certificaat
Legalisaties en Certificeringen
hero

Software voor KVK exportdocumenten

Stratech biedt vanuit één systeem voor verschillende onderdelen van het im-/exportproces een oplossing. Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke software.

Shipment Processing Software

Efficiënte opmaak en verwerking van alle documenten / aangiften

Digitale communicatie met KVK, Douane, NVWA, Portbase etc.

Software die specifiek wordt afgestemd op uw bedrijfsproces

Eén systeem voor KVK exportdocumenten

Wij bieden vanuit één systeem een oplossing voor verschillende onderdelen van het import- en exportproces. Zo kun je snel exportdocumenten zoals een Certificaat van Oorsprong (CVO), EUR.1 en EUR-MED opmaken en digitaal versturen naar de Kamer van Koophandel (KVK). Ook zorgt onze software ervoor dat je legalisaties en certificeringen makkelijk kan verwerken. De KVK reageert binnen 30 minuten á 1 uur op jouw aanvraag. Na goedkeuring print je de exportdocumenten uit bij jou op locatie, inclusief de stempel en handtekening van de KVK. Hierna vertrekt jouw zending. Zo loop je dus geen vertraging op als gevolg van ontbrekende exportdocumenten.

Brochure downloaden

De voordelen op een rij

  • CVO, EUR.1 en EUR-MED eenvoudig opmaken

  • Digitaal aanvragen versturen naar de KVK

  • Lage legeskosten en doorlooptijd

  • Zelf exportdocumenten printen bij jou op locatie

"Stratech heeft haar zaken goed voor elkaar en de Kamer van Koophandel is ook erg positief over jullie."

Wim Veldhuizen

Nedap NV

Bespaar tijd en geld op jouw exportdocumenten

Digitaal exportdocumenten aanvragen bij de Kamer van Koophandel (KVK) is de snelste en goedkoopste methode. Om bedrijven hier extra voor te stimuleren, vraagt de KVK zelfs minder legeskosten voor exportdocumenten die online worden aangevraagd. Stap je over naar digitaal? Dan betaal je per Certificaat van Oorsprong, EUR.1 of EUR-MED € 5,50 minder aan legeskosten. Bij legalisaties en certificeringen is de korting € 2,00 per aanvraag. Dat is dus extra voordelig.

hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wil je graag een gratis demo inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen je graag verder.

img
Tessie BerendsAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager