icon
Logo

Gemak en snelheid door digitale afgifte bij KvK

Exportdocumenten worden bij invoer in het land van bestemming gevraagd om uiteenlopende redenen. De Kamer van Koophandel verzorgd de afgifte van deze oorsprongsdocumenten, zoals een Certificaat van Oorsprong of EUR-certificaat. Ook legaliseren zij de handtekening op bijvoorbeeld een factuur, gezondheidsverklaring, paklijst of certificeren zij voor u het hele document. De snelheid waarmee u kunt beschikken over de benodigde exportdocumentatie is van groot belang voor uw logistieke proces. Het digitaal aanvragen van deze exportdocumenten bij de Kamer van Koophandel levert voor u gemak en snelheid op. De software van Stratech helpt u hierbij!

Certificaat van Oorsprong (CVO)
EUR.1 certificaat
EUR-MED certificaat
Legalisaties en Certificeringen
hero

Software voor KVK exportdocumenten

Stratech biedt vanuit één systeem voor verschillende onderdelen van het im-/exportproces een oplossing. Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke software.

Shipment Processing Software

Efficiënte opmaak en verwerking van alle documenten / aangiften

Digitale communicatie met KVK, Douane, NVWA, Portbase etc.

Software die specifiek wordt afgestemd op uw bedrijfsproces

KvK exportdocumenten online aanvragen

Met de software van Stratech kunt u exportdocumenten als een Certificaat van Oorsprong, EUR.1 en EUR-MED razendsnel opmaken en digitaal versturen naar de Kamer van Koophandel. Ook legalisaties en certificeringen kunt u hiermee verwerken. Op uw online aanvraag zal de Kamer van Koophandel binnen 30 minuten á 1 uur (max. 4 uur) reagerenl. Na goedgekeuring kunt u de exportdocumenten afdrukken bij u op locatie, inclusief de stempel en handtekening van de Kamer van Koophandel. Uw zending kan vervolgens direct vertrekken en loopt geen vertraging op als gevolg van ontbrekende exportdocumenten.

Brochure downloaden

De voordelen op een rij

  • CVO, EUR.1 en EUR-MED eenvoudig opmaken

  • Aanvragen digitaal versturen naar de KvK

  • Reductie van legeskosten en doorlooptijd

  • Exportdocumenten afdrukken bij u op locatie.

"Stratech heeft haar zaken goed voor elkaar en de Kamer van Koophandel is ook erg positief over jullie."

Wim Veldhuizen

Nedap NV

Bespaar tijd en geld op uw exportdocumenten

Digitaal is de snelste en goedkoopste methode voor het aanvragen van uw exportdocumenten bij de Kamer van Koophandel. Om bedrijven extra te stimuleren tot digitale afgifte vraagt de Kamer van Koophandel zelfs minder legeskosten voor exportdocumenten die online worden aangevraagd. Stap u over naar digitaal dan betaald per Certificaat van Oorsprong, EUR.1 of EUR-MED € 5,50 minder aan legeskosten. Bij legalisaties en certificeringen is de korting € 2,00 per aanvraag. Naast gemak en snelheid gaat u dus ook fors minder betalen per document.

hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Bram GroenerAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager