icon
Logo

Gemak en snelheid door digitale afgifte bij KvK

Exportdocumenten worden bij invoer in het land van bestemming gevraagd om uiteenlopende redenen. De Kamer van Koophandel verzorgd de afgifte van deze oorsprongsdocumenten, zoals een Certificaat van Oorsprong of EUR-certificaat. Ook legaliseren zij de handtekening op bijvoorbeeld een factuur, gezondheidsverklaring, paklijst of certificeren zij voor u het hele document. De snelheid waarmee u kunt beschikken over de benodigde exportdocumentatie is van groot belang voor uw logistieke proces. Het digitaal aanvragen van deze exportdocumenten bij de Kamer van Koophandel levert voor u gemak en snelheid op. De software van Stratech helpt u hierbij!

Certificaat van Oorsprong (CVO)
EUR.1 certificaat
EUR-MED certificaat
Legalisaties en Certificeringen

De USP's van Stratech

 • Geld besparen op exportdocumenten

  Fors besparen op uw legeskosten bij de KvK door te kiezen voor digitale afgifte.

 • Snelheid van uw proces verbeteren

  Razendsnel online uw exportdocumenten aanvragen en printen bij u op locatie

 • Software voor uw KvK-aanvragen

  Eén oplossing voor het afhandelen van uw CVO, EUR.1, EUR-MED, legalisaties en certificeringen.

SOFTWARE VOOR EXPORTDOCUMENTEN
De USP's van Stratech

KvK exportdocumenten online aanvragen

Met de software van Stratech kunt u exportdocumenten als een Certificaat van Oorsprong, EUR.1 en EUR-MED razendsnel opmaken en digitaal versturen naar de Kamer van Koophandel. Ook legalisaties en certificeringen kunt u hiermee verwerken. Op uw online aanvraag zal de Kamer van Koophandel binnen 30 minuten á 1 uur (max. 4 uur) reagerenl. Na goedgekeuring kunt u de exportdocumenten afdrukken bij u op locatie, inclusief de stempel en handtekening van de Kamer van Koophandel. Uw zending kan vervolgens direct vertrekken en loopt geen vertraging op als gevolg van ontbrekende exportdocumenten.

De voordelen op een rij

 • CVO, EUR.1 en EUR-MED eenvoudig opmaken

 • Aanvragen digitaal versturen naar de KvK

 • Reductie van legeskosten en doorlooptijd

 • Exportdocumenten afdrukken bij u op locatie.

"Stratech heeft haar zaken goed voor elkaar en de Kamer van Koophandel is ook erg positief over jullie."

Wim Veldhuizen

Nedap NV

Bespaar tijd en geld op uw exportdocumenten

Digitaal is de snelste en goedkoopste methode voor het aanvragen van uw exportdocumenten bij de Kamer van Koophandel. Om bedrijven extra te stimuleren tot digitale afgifte vraagt de Kamer van Koophandel zelfs minder legeskosten voor exportdocumenten die online worden aangevraagd. Stap u over naar digitaal dan betaald per Certificaat van Oorsprong, EUR.1 of EUR-MED € 5,50 minder aan legeskosten. Bij legalisaties en certificeringen is de korting € 2,00 per aanvraag. Naast gemak en snelheid gaat u dus ook fors minder betalen per document.

Stratech Shipment KvK

De innovatieve, online oplossing voor het digitaal aanvragen van exportdocumenten bij de Kamer van Koophandel. Met deze software maken wij uw dagelijkse werk makkelijker! Lees verder en ontdek wat Stratech Shipment voor uw exportproces kan betekenen.

Lees hier verder

Ontwikkelingen en het laatste nieuws

Stratech is dé kennispartner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Wij houden u proactief op de hoogte van het laatste nieuws, wijzigingen in wet- & regelgeving en nieuwe innovaties in de logistieke sector. Wilt u rechtstreeks op de hoogte worden gehouden? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Rogier RoeradeAccount Manager