icon
Logo

Transitaangiften regelen voor douanevervoer

Zodra goederen de Europese Unie binnenkomen, is het niet altijd nodig om invoeraangifte te doen. Blijven de goederen niet op het grondgebied van de Europese Unie, of komen ze enkel binnen voor douaneopslag? Dan is het mogelijk om ze binnen de EU en enkele andere landen te verplaatsen onder begeleiding van een transitaangifte.

 

Deze elektronische aangifte wordt via het douanesysteem NCTS ingediend. Onze douanesoftware zorgt ervoor dat je jouw transitaangifte goed verwerkt. Let er wel op dat je een vergunning nodig hebt om van de regeling douanevervoer gebruik te mogen maken. 

 

hero

Onze software voor transitaangiften

Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke software voor het efficiënt opmaken en afhandelen van transitaangiften.

Selecteer de werkwijze die aansluit op jouw huidige situatie en ontdek de voordelen van onze slimme douanesoftware.

Eenvoudig zelf NCTS-aangiften opmaken

Zelf transitaangiften opmaken is eenvoudig met onze software. Onze digitale assistent declarant begeleidt je stapsgewijs bij het opstellen van de aangifte en de verdere afhandeling. Ook is het mogelijk om waardevolle kennis in onze software vast te leggen.

 

Denk daarbij aan informatie over het land van bestemming, HS-codes, wet- & regelgeving en specifieke klantwensen. Zo heb je alle informatie altijd binnen handbereik. Daarnaast automatiseren we repeterende aangiften zodat het voor jou nóg efficiënter en makkelijker wordt.

Brochure downloaden

De voordelen op een rij

  • Foutloos transitaangiften opmaken

  • Overzichtelijk bijhouden van uitstaande borg

  • Kennis en informatie op één plek

  • Grip en controle over al jouw NCTS-aangiften

"Uit de laatste douane-audit kwam zelfs naar voren dat wij tot het knapste jongetje uit de klas behoren. De rol van Stratech kwam daarbij voor ons heel duidelijk naar voren."

Lees verder

Helen ten Veen

KLM Inflight

100% controle over jouw transitaangiften

Controle en overzicht hebben over jouw transitaangiften is belangrijk om geen financiëel risico te lopen. Onze software attendeert je daarom al vroegtijdig op potentiële incidenten en houdt de uitstaande borg bij. Zo voorkom je problemen en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

 

Meer weten? Download hier meer informatie over onze software waarmee je zelf transitaangiften kan indienen bij de Douane.

Meer over Stratech Shipment
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Tessie BerendsAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager