icon
Logo

Verplicht aangifte doen in AGS bij import of export

De Douane speelt bij het invoeren en/of uitvoeren van goederen een belangrijke rol. Een primaire taak van de Douane is het heffen van Douanerechten en het controleren van alle inkomende en uitgaande goederen. Voordat u goederen mag invoeren of uitvoeren, moet u aan een aantal verplichtingen voldoen. Zo moet u voor alle zendingen die de EU verlaten of binnenkomen bij de Douane een aangifte doen in het AGS-systeem. Deze douaneaangiften kunt u eenvoudig zelf opmaken en afhandelen met de gebruiksvriendelijke software van Stratech.

De USP's van Stratech

 • Alles-in-één softwareoplossing

  Invoer- en uitvoeraangiften opmaken en afhandelen vanuit één geïntegreerde softwareoplossing

 • Waardevolle proceskennis vastleggen

  Kennis en informatie vastleggen voor het foutloos opmaken van al uw douaneaangiften

 • Intregratie met Portbase en e-Balie

  Een waterdichte btw administratie voeren doordat onze AGS-module is gekoppeld met Portbase en e-Balie

SOFTWARE VOOR IN-/UITVOERAANGIFTEN
De USP's van Stratech

Stapsgewijs zelf foutloze AGS-aangiften opstellen

Invoer- of uitvoeraangiften zelf opmaken is niet moeilijk. De wizard in onze softwareoplossing begeleidt u  als een digitale assistent declarant stapsgewijs bij het correct opstellen van de aangifte en de verdere afhandeling. De kans op foutieve aangiften wordt hiermee tot een minimum gereduceerd. Aanvullend hierop kunt u waardevolle kennis over het land van bestemming, HS-codes, wet- & regelgeving en specifieke klantwensen in onze software vastleggen. Deze informatie kunt u gebruiken bij het opmaken van uw invoer- of uitvoeraangifte. Doet u veel repeterende aangiften, dan kan Stratech dit efficiënt voor u automatiseren. Zo wordt uw werk nog makkelijker.

De voordelen op een rij

 • Foutloze opmaak van in-/uitvoeraangiften

 • Aantoonbare besparing in tijd en geld

 • Waardevolle proceskennis centraal geborgen

 • Attijd compliant met wet- & regelgeving

"Uit de laatste douane-audit kwam zelfs naar voren dat wij tot het knapste jongetje uit de klas behoren. De rol van Stratech kwam daarbij voor ons heel duidelijk naar voren."

Lees verder

Helen ten Veen

KLM Inflight

100% controle over uw in-/uitvoeraangiften

Naast het creëren van foutloze invoer- of uitvoeraangiften is het belangrijk dat u controle houdt over uw complete aangifteproces. Wij helpen u hierbij! Door middel van waarschuwingsmeldingen wordt u door de software van Stratech tijdig en proactief geattendeerd op potentiele incidenten binnen uw Supply Chain, bijvoorbeeld wanneer aangiften niet binnen het gestelde termijn worden aangezuiverd. Hierdoor heeft u altijd overzicht en controle over de mogelijke risico's en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. 

Shipment Processing Software

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie

Ontwikkelingen en het laatste nieuws

Stratech is dé kennispartner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Wij houden u proactief op de hoogte van het laatste nieuws, wijzigingen in wet- & regelgeving en nieuwe innovaties in de logistieke sector. Wilt u rechtstreeks op de hoogte worden gehouden? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle ontwikkelingen
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Bram GroenerAccount Manager
img
Mike DuivenbodeAccount Manager