icon
Logo

Zelf accijnsaangiften opmaken en afhandelen

Wil je goederen onder schorsing van accijns vervoeren binnen de Europese Unie? Dan is het verplicht om accijnsaangifte (EMCS-aangifte) te doen zodat de Douane het transport kan monitoren. De goederen worden vervolgens onder begeleiding van een elektronisch administratief document (e-AD) vervoerd.

 

Met onze software is het opmaken en verwerken van aangiften een stuk makkelijker. Onze digitale assistent begeleidt je stapsgewijs bij het opstellen en afhandelen van je aangiften. Ook is het mogelijk om waardevolle kennis en specifieke klantwensen op te slaan. Zo heeft iedere medewerker altijd de juiste informatie binnen handbereik. En om het nog iets makkelijker te maken: onze software automatiseert ook de veel voorkomende aangiften op een efficiënte wijze.

100% controle over je eigen accijnsaangiften

Met onze Stratech-SPS software houd je vanuit één systeem grip en controle over jouw goederenstromen. Dit zorgt ervoor dat jij altijd proactief kan handelen. De digitale assistent helpt je de juiste weg vinden binnen het systeem. Ook ontvang je vroegtijdig waarschuwingsmeldingen over potentiële incidenten binnen jouw aangifteproces. Zo voorkom je financiële risico’s en kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Lees hier verder

De voordelen op een rij

  • Foutloos accijnsaangiften opmaken

  • Alle kennis en informatie op één plek

  • Grip en controle over al jouw EMCS-aangiften

  • Altijd zicht op mogelijke financiële risico's

"Uit de laatste douane-audit kwam zelfs naar voren dat wij tot het knapste jongetje uit de klas behoren. De rol van Stratech kwam daarbij voor ons heel duidelijk naar voren."

Lees verder

Helen ten Veen

KLM Inflight

hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Tessie BerendsAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager