icon
Logo

Inzicht en controle houden over eigen douaneaangiften

Goederen die je buiten de Europese Unie vervoert moet je aangeven bij de Douane. De software van Stratech maakt het opmaken en afhandelen van alle soorten aangiften makkelijker. Doordat alles geïntegreerd is in één systeem bespaar je veel geld en verkort je de doorlooptijden. Zo houd je altijd zelf controle op je eigen aangifteproces.

Invoeraangiften (AGS)
Uitvoeraangiften (AGS)
Transitaangiften (NCTS)
Accijnsaangiften (EMCS)
Proviandering (Single Window)
Maandaangifte (GPA)
Douane-entrepot (DMS)
hero

Onze software voor douaneaangiften

Stratech biedt vanuit één systeem voor verschillende onderdelen van het im-/exportproces een oplossing. Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke software.

Shipment Processing Software

Efficiënte opmaak en verwerking van alle documenten / aangiften

Digitale communicatie met KVK, Douane, NVWA, Portbase etc.

Software die specifiek wordt afgestemd op uw bedrijfsproces

Handel douaneaangiften foutloos af met onze software

Voor verschillende onderdelen van import en export bieden we de oplossing vanuit één systeem. Onze digitale assistent in de software neemt je mee bij het correct opstellen van de aangifte en de verdere afhandeling. Ook kun je waardevolle kennis over het land van bestemming borgen in onze software. Denk aan HS-codes, wet- en regelgeving en specifieke klantwensen. Zo zijn alle betrokkenen altijd op de hoogte van de belangrijkste informatie. Daarnaast automatiseren wij met onze software aangiften op een efficiënte wijze. Wij nemen werk voor jou uit handen en jij hebt altijd inzicht in al jouw aangiften.

De voordelen op een rij

  • Oplossing voor AGS, NCTS en EMCS

  • Volledige integratie met Portbase en e-Balie

  • Automatische douaneaangifte verwerking

  • Ondersteuning voor Single Window en GPA

"Uit de laatste douane-audit kwam zelfs naar voren dat wij tot het knapste jongetje uit de klas behoren. De rol van Stratech kwam daarbij voor ons heel duidelijk naar voren."

Lees verder

Helen ten Veen

Manager Operations KLM Inflight

100% controle over je eigen douaneaangiften

Iedereen moet voldoen aan de geldende wet- en regelgeving van de Nederlandse Douane. Onze software attendeert je vroegtijdig over potentiële incidenten in het logistieke zendingenproces. Denk aan een uitvoeraangifte die niet binnen de gestelde termijn wordt afgelost. Zo reageer jij dus altijd proactief. En zo houd je zelf aantoonbaar de controle over je eigen douaneaangiften.

hero

Neem contact op

Wil je meer weten over onze software of een gratis demo inplannen bij jou op locatie? Onze specialisten van team Logistiek & Industrie helpen je graag verder!

img
Tessie BerendsAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager