icon
Logo

Douaneaangiften zelf verwerken met software

Als uw goederen de Europese Unie binnenkomen of uitgaan, doet u hiervan aangifte bij de Douane. Dit kan zijn voor het invoeren, uitvoeren, doorvoeren van goederen of accijnsgoederen. Als u regelmatig importeert of exporteert is het verstandig om zelf met software uw douaneaangiften te gaan verwerken. Hierdoor kunt u namelijk veel geld besparen, doorlooptijden verkorten en houdt u controle over uw eigen aangifteproces. Met de douanesoftware van Stratech kunt u eenvoudig alle soorten aangiften opmaken en afhandelen.

Invoeraangiften (AGS)
Uitvoeraangiften (AGS)
Transitaangiften (NCTS)
Accijnsaangiften (EMCS)
Proviandering (Single Window)
Maandaangifte (GPA)
Douane-entrepot (DMS)
hero

Onze software voor douaneaangiften

Stratech biedt vanuit één systeem voor verschillende onderdelen van het im-/exportproces een oplossing. Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke software.

Shipment Processing Software

Efficiënte opmaak en verwerking van alle documenten / aangiften

Digitale communicatie met KVK, Douane, NVWA, Portbase etc.

Software die specifiek wordt afgestemd op uw bedrijfsproces

Software voor correcte douaneaangiften

Invoer- of uitvoeraangiften zelf invullen en afhandelen is niet moeilijk. De douaneaangiftewizard in onze softwareoplossing begeleidt u als een digitale assistent declarant stapsgewijs bij het correct opstellen van de aangifte en de verdere afhandeling. De kans op foutieve aangiften wordt hiermee tot een minimum gereduceerd. Aanvullend hierop kunt u waardevolle kennis over het land van bestemming, HS-codes, wet- & regelgeving en specifieke klantwensen in onze software borgen. Deze informatie kunt u gebruiken bij het opmaken van uw invoer- of uitvoeraangifte. Doet u veel repeterende aangiften, dan kan Stratech dit efficiënt voor u automatiseren. Zo wordt uw werk nog makkelijker.

De voordelen op een rij

  • Oplossing voor AGS, NCTS en EMCS

  • Volledige integratie met Portbase en e-Balie

  • Automatische douaneaangifte verwerking

  • Ondersteuning voor Single Window en GPA

"Uit de laatste douane-audit kwam zelfs naar voren dat wij tot het knapste jongetje uit de klas behoren. De rol van Stratech kwam daarbij voor ons heel duidelijk naar voren."

Lees verder

Helen ten Veen

KLM Inflight

100% controle over uw douaneaangiften.

Naast het foutloos kunnen opmaken van douaneaangiften is het belangrijk dat u te allen tijde voldoet aan de geldende wet- en regelgeving van de Nederlandse Douane. Om dit te bewerkstellingen attendeert onze software u vroegtijdig over potentiële incidenten in het logistieke zendingenproces, zoals een uitvoeraangifte die niet binnen de gestelde termijn wordt aangezuiverd. U reageert dus altijd proactief. Zo bent u aantoonbaar 'in control' en altijd 100% compliant.

hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Rogier RoeradeAccount Manager
img
Bram GroenerAccount Manager