icon
Logo

Simpel administratieve verplichtingen regelen

Goederen met uitstel van betaling van invoerrechten of andere heffingen worden opgeslagen in een douane-entrepot. Naast economisch voordeel brengt een douane-entrepot ook administratieve verplichtingen met zich mee.

 

Jouw goederen staan namelijk onder douanetoezicht totdat ze in het vrije verkeer worden gebracht. Onze innovatieve douane-entrepot software automatiseert het afhandelen van deze administratieve verplichtingen.

hero

Software voor jouw douane-entrepot

Maak kennis met onze gebruiksvriendelijke software waarmee je aan alle administratieve verplichtingen die horen bij jouw douane-entrepot kan voldoen.

Selecteer de werkwijze die aansluit op jouw huidige situatie en ontdek de voordelen van onze slimme entrepotsoftware.

Douanesoftware voor ieder douane-entrepot

Met onze douane-entrepot software voldoe je eenvoudig aan alle administratieve verplichtingen van de Douane. Dit is ongeacht de complexiteit van jouw douaneproces of scenariokeuze als voormalig GPA-vergunninghouder.

 

Met onze slimme douane-entrepot software automatiseren we het aanbrengen van goederen voordat deze worden ondergebracht in de daaropvolgende douaneregeling. Ook stuur je eenvoudig de vereiste aanbrengberichten naar het nieuwe douanesysteem DMS. Onze software ondersteunt ook het proces van IIAA-vergunninghouders.

Download brochure

De voordelen op een rij

  • Gebruiksvriendelijke en eenvoudige software

  • Voldoet aan alle eisen van het nieuwe DMS

  • Software die scenario B en C ondersteunt (GPA)

  • Oplossing voor IIAA-vergunninghouders (opslag)

"In onze ogen is Stratech een betrouwbare automatiserings-partner die de uitdaging van het nieuwe douanesysteem DMS voor nu en in de toekomst aan kan. Door onze unieke samenwerking kunnen wij aangevers ondersteunen van advies tot een volledig geïmplementeerde softwareoplossing: DMS Raad en Daad."

Noël Egberts

Trade Facilitation BV

Goederenbewegingen volledig inzichtelijk met Auditfile Voorraad

Onze douane-entrepot software voldoet aan de eisen van DMS. Denk daarbij aan de aanbrengberichten, aanvullende aangifte en de auditfile voorraad. Daarnaast blinkt onze software uit in eenvoud en krijg je volledig inzicht in de goederenbewegingen. Hierdoor houd je zelf altijd alles inzichtelijk en is het voor de Douane makkelijker om toezicht te houden.

 

Maak je gebruik van een vergunning Inschrijving in de Administratie van de Aangever (IIAA) met ontheffing van real-time aanbrengberichten? Dan is het goed om te weten dat het gebruik van auditfile voorraad verplicht is.

hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wil je graag een gratis demo inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen je graag verder.

img
Rogier RoeradeAccount Manager
img
Bram GroenerAccount Manager