icon
Logo

Douane-entrepot software die uw werk makkelijker maakt

In een douane-entrepot kunt u goederen onder douanetoezicht opslaan met uitstel van betaling van invoerrechten of andere heffingen. Behalve economisch voordeel brengt een douane-entrepot ook administratieve verplichtingen met zich mee. Immers staan uw goederen onder douanetoezicht totdat deze in het vrije verkeer worden gebracht. Met onze innovatieve software Stratech Shipment, die uitblinkt in eenvoud en gebruiksgemak, kunt u dus straks al deze administratieve verplichtingen efficiënt en geautomatiseerd afhandelen. 

Ontdek Stratech Shipment

DMS Raad & Daad

Met het oog op de komst van het nieuwe douanesysteem DMS hebben wij de handen ineengeslagen met de adviseurs Trade Facilitation. Door deze unieke samenwerking kunnen wij aangevers volledig ontzorgen bij de overgang naar DMS: van advies over de gevolgen voor uw organisatie en processen (raad) tot en met de automatisering van uw douaneproces (daad).

Lees hier verder

Douanesoftware voor ieder douane-entrepot

Met onze douane-entrepot software kunt u eenvoudig aan alle administratieve verplichtingen voldoen die de Douane aan vergunninghouders stelt, ongeacht de complexiteit van uw douaneproces of scenariokeuze als voormalig GPA-vergunninghouder. Ook het aanbrengen van goederen voordat deze worden ondergebracht in de daaropvolgende douaneregeling verloopt geheel geautomatiseerd. Met behulp van onze douane-entrepot software stuurt u eenvoudig de vereiste aanbrengberichten naar het DMS-systeem van de Douane. Onze software Stratech Shipment ondersteunt dus straks ook het proces van IIAA-vergunninghouders.

Ontdek Stratech Shipment

De voordelen op een rij

  • Douanesoftware die uitblinkt in eenvoud

  • Voldoet aan alle eisen van het nieuwe DMS

  • Software die scenario B en C ondersteunt (GPA)

  • Oplossing voor IIAA-vergunninghouders (opslag)

"In onze ogen is Stratech een betrouwbare automatiserings-partner die de uitdaging van het nieuwe douanesysteem DMS voor nu en in de toekomst aan kan. Door onze unieke samenwerking kunnen wij aangevers ondersteunen van advies tot een volledig geïmplementeerde softwareoplossing: DMS Raad en Daad."

Noël Egberts

Trade Facilitation BV

Auditfile Voorraad: uw goederenbewegingen volledig inzichtelijk

Onze douane-entrepot software voldoet niet alleen aan de eisen van DMS, waaronder de aanbrengberichten, aanvullende aangifte en de auditfile voorraad, maar blinkt vooral uit in eenvoud en inzicht van de goederenbewegingen. Hierdoor wordt het voor u eenvoudiger om compliant te blijven en voor de Douane makkelijker wordt om toezicht te houden! Belangrijk! Het gebruik van de auditfile voorraad is verplicht voor entrepothouders die gebruik maken van een vergunning Inschrijving in de Administratie van de Aangever (IIAA) met ontheffing van real-time aanbrengberichten.

Ontdek Stratech Shipment
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Bram GroenerAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager