icon
Logo

Simpel administratieve verplichtingen regelen

Goederen met uitstel van betaling van invoerrechten of andere heffingen worden opgeslagen in een douane-entrepot. Naast economisch voordeel brengt een douane-entrepot ook administratieve verplichtingen met zich mee. Jouw goederen staan onder douanetoezicht totdat ze in het vrije verkeer worden gebracht. Onze innovatieve software automatiseert het afhandelen van deze administratieve verplichtingen.

Ontdek Stratech Shipment

DMS Raad & Daad

Samen met de adviseurs van Trade Facilitation ontzorgen wij jou volledig bij de overgang naar het nieuwe douanesysteem DMS. Van advies over de gevolgen voor jouw organisatie (raad) tot het implementeren en automatiseren van jouw douaneproces (daad). Wij ondersteunen je waar nodig en nemen al jouw zorgen uit handen.

Lees hier verder

Douanesoftware voor ieder douane-entrepot

Met onze douane-entrepot software voldoe je eenvoudig aan alle administratieve verplichtingen van de Douane. Dit is ongeacht de complexiteit van jouw douaneproces of scenariokeuze als voormalig GPA-vergunninghouder. Met onze slimme softwareoplossing automatiseren we het aanbrengen van goederen voordat deze worden ondergebracht in de daaropvolgende douaneregeling. Ook stuur je eenvoudig de vereiste aanbrengberichten naar het DMS-systeem van de Douane. Onze software Stratech Shipment ondersteunt dus straks ook het proces van IIAA-vergunninghouders.

Ontdek Stratech Shipment

De voordelen op een rij

  • Gebruiksvriendelijke en eenvoudige douanesoftware

  • Voldoet aan alle eisen van het nieuwe DMS

  • Software die scenario B en C ondersteunt (GPA)

  • Oplossing voor IIAA-vergunninghouders (opslag)

"In onze ogen is Stratech een betrouwbare automatiserings-partner die de uitdaging van het nieuwe douanesysteem DMS voor nu en in de toekomst aan kan. Door onze unieke samenwerking kunnen wij aangevers ondersteunen van advies tot een volledig geïmplementeerde softwareoplossing: DMS Raad en Daad."

Noël Egberts

Trade Facilitation BV

Goederenbewegingen volledig inzichtelijk met Auditfile Voorraad

Onze douane-entrepot software voldoet aan de eisen van DMS. Denk daarbij aan de aanbrengberichten, aanvullende aangifte en de auditfile voorraad. Daarnaast blinkt onze software uit in eenvoud en krijg je volledig inzicht in de goederenbewegingen. Hierdoor houd je zelf altijd alles inzichtelijk en is het voor de Douane makkelijker om toezicht te houden. Maak je gebruik van een vergunning Inschrijving in de Administratie van de Aangever (IIAA) met ontheffing van real-time aanbrengberichten? Dan is het goed om te weten dat het gebruik van auditfile voorraad verplicht is.

Ontdek Stratech Shipment
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wil je graag een gratis demo inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen je graag verder.

img
Bram GroenerAccount Manager
img
Rogier RoeradeAccount Manager