icon
Logo

Verspil geen tijd met uw (export)documentatie

Voordat uw zending kan vertrekken moeten er diverse documenten en aangiften worden opgesteld. Hierbij moet u vaak rekening houden met uitzonderingen per klant, product of bestemmingsland. Voor opmaken van alle standaard en bedrijfseigen documenten wordt er vaak gewerkt met verschillende tools, soms zelfs met Word of Excel. Deze werkwijze zorgt voor een lagere productiviteit en vergroot de kans op fouten. Met de gebruiksvriendelijke software van Stratech kunt u deze standaard en bedrijfseigen documenten efficiënt automatiseren.

De USP's van Stratech

 • Eén oplossing voor uw documenten

  120 soorten standaard en bedrijfseigen documenten snel opmaken met één systeem

 • Kennis centraal geborgen in software

  Op één plek informatie vastleggen over de vereisten per bestemmingsland, klant of product

 • Snel en efficiënt documenten opmaken

  Door te koppelen met andere systemen kan beschikbare data eenvoudig worden hergebruikt

SOFTWARE VOOR DOCUMENTEN
De USP's van Stratech

Documenten efficiënt verwerken met software

Met de totaaloplossing van Stratech kunt u 120 verschillende standaard en bedrijfseigen documenten eenvoudig en razendsnel opmaken. Denkt u hierbij aan een vrachtbrief, paklijst, pro-forma factuur, labels, CMR, ATR, DGD, IMO-FAL. Belangrijke kennis en informatie over de klant, product en/of bestemmingsland wordt geborgen in onze software. Met behulp van deze business logica wordt de complete documentset per zending volledig automatisch samengesteld. 

De voordelen op een rij

 • Zendingen verwerken met paar muisklikken

 • Altijd correct en uniform gevulde documenten

 • Geld en tijd besparen door efficiënter werken

 • Eén oplossing voor alle documenten en aangiften

"Voor leveringen naar bepaalde landen worden automatisch de juiste documenten toegevoegd. Mensen hoeven nu niet meer na te denken over welke documenten er allemaal horen bij bijvoorbeeld een zending naar Japan."

Lees verder

Ruben Olthuis

Aviko

Volledig automatisch uw documenten verwerken

Door te koppelen met andere systemen kan aanwezige data worden hergebruikt voor het opmaken van alle documenten. Hierdoor wordt het handmatig overtypen van gegevens voorkomen.Bij het opstellen van de documenten voert onze software automatisch controles uit op de volledigheid en correctheid van de documentset. Dit alles resulteert in professionele documenten, die altijd correct en volledig zijn gevuld. Opgemaakte documenten kunt u vervolgens met één druk op de knop of volledig geautomatiseerd opslaan als pdf, printen of e-mailen. 

Shipment Processing Software

Sinds 1989 is Stratech al de partner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Met onze kennis en gebruiksvriendelijke software maken wij u werk makkelijker. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw logistieke zendingenproces.

Meer informatie

Ontwikkelingen en het laatste nieuws

Stratech is dé kennispartner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Wij houden u proactief op de hoogte van het laatste nieuws, wijzigingen in wet- & regelgeving en nieuwe innovaties in de logistieke sector. Wilt u rechtstreeks op de hoogte worden gehouden? Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief.

Bekijk alle nieuwsberichten
hero

Neem contact op

Meer weten over onze software of wilt u graag een gratis demo bij u op locatie inplannen? De specialisten van team Logistiek & Industrie helpen u graag verder.

img
Mike DuivenbodeAccount Manager
img
Bram GroenerAccount Manager