icon
Logo

Het papierwerk en alle (douane)formaliteiten ook voor u een zorg?

Waar u als ondernemer nu met een contract en btw-aangiften zaken kunt doen met het Verenigd Koninkrijk, zult u straks na 31 december 2020 - het einde van de overgangsperiode - rekening moeten houden met minimaal acht extra documenten en andere douaneformaliteiten. Elk bedrijf dat handelt met het Verenigd Koninkrijk krijgt straks te maken met douaneaangiften. Afhankelijk van het soort product, zullen sommige ondernemers ook te maken krijgen met een keuringsplicht bij de NVWA. Deze administratieve rompslomp en alle douaneprocedures werken vertragend bij de orderafhandeling. Maar wat kunt u doen om dit effect tegen te gaan en hoe kunt u uw organisatie voorbereiden op 2021? Download hier onze whitepaper en ontdek de impact van Brexit per afdeling.

Download whitepaper

Brexit-nieuws voor ondernemers

Sinds 1989 is Stratech dé kennispartner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Wij houden ondernemers proactief op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Brexit en de gevolgen ervan voor uw logistieke proces. Wilt u graag rechtstreeks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld u dan gratis aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk alle nieuwsberichten

Stratech Shipment | snel, gemakkelijk & overzichtelijk

Wilt u na 31 december 2020 geen hinder ondervinden van alle handelingen die horen bij export? Dat kan! Onze digitale assistent Mr. Shipment helpt u bij een snelle en foutloze afhandeling van alle benodigde documenten en aangiften. Door onze exportsoftware wordt uw dagelijkse werk makkelijker!

Lees hier verder

Hoe andere exporteurs zich voorbereiden

Lees hier hoe andere bedrijven zich voorbereiden op de situatie die ontstaat na de overgangsperiode. Heeft u een vraag, wilt u graag advies op maat of hulp nodig bij het aanvragen van uw douanevergunning? Neem dan vrijblijvend contact op de specialisten van Stratech. Wij helpen u graag verder!

Bekijk alle cases

Uw im-/exportproces efficiënt automatiseren

Het efficiënt automatiseren van alle administratieve handelingen en slim inrichten van uw logistieke proces, is cruciaal om de continuïteit en snelheid van uw handel met het Verenigd Koninkrijk te waarborgen. Dit maakt het namelijk mogelijk om ook na 31 december 2020 al uw zendingen snel te verschepen, inclusief alle bijbehorende documenten en aangiften. Ook helpt de juiste tool u compliant te blijven met alle wet- & regelgeving. Al sinds 1989 helpt Stratech bedrijven bij het automatiseren van alle administratieve handelingen die horen bij import en/of export.

Software voor exporteurs