icon
Logo

Administratieve last grootste zorg na Brexit

Waar u als ondernemer nu met een contract en btw-aangiften zaken kunt doen met het Verenigd Koninkrijk, zult u straks na de Brexit rekening moeten houden met minimaal acht extra documenten en andere douaneformaliteiten. Elk bedrijf dat handelt met het Verenigd Koninkrijk krijgt na Brexit dus te maken met douaneaangiften. Afhankelijk van het soort product, zullen sommige ondernemers ook te maken krijgen met een keuringsplicht bij de NVWA. Deze administratieve rompslomp en de complexere douaneprocedures werken vertragend bij de orderverwerking. Maar wat kunt u doen om dit tegen te gaan en hoe maakt u uw organisatie Brexit-proof? Download dan onze whitepaper en ontdek de impact van Brexit per afdeling.

Download whitepaper

Uw im-/exportproces efficiënt automatiseren

Het efficiënt automatiseren van alle administratieve handelingen en slim inrichten van uw logistieke proces, is cruciaal om de continuïteit en snelheid van uw handel met het Verenigd Koninkrijk te waarborgen. Dit maakt het namelijk mogelijk om ook na Brexit al uw zendingen snel te verschepen, inclusief alle bijbehorende documenten en aangiften. Ook helpt de juiste tool u compliant te blijven met alle wet- & regelgeving. Al sinds 1989 helpt Stratech bedrijven bij het automatiseren van alle administratieve handelingen die horen bij import en/of export. 

Software voor exporteurs

Hoe maken andere bedrijven zichzelf Brexit-proof?

Lees hier hoe andere exporteurs zich voorbereiden op de Brexit. Heeft u zelf een vraag over de Brexit, wilt u graag advies op maat of gewoon hulp nodig bij het aanvragen van een douanevergunning? Neem dan contact op de specialisten van Stratech door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij helpen u dan graag verder!

Bekijk alle cases

Stratech | Eén oplossing voor uw documenten en aangiften!

Wilt u na de Brexit alle administratieve handelingen die horen bij export naar het Verenigd Koninkrijk snel en eenvoudig kunnen regelen? Dat kan! Lees dan verder op onze website en ontdek de mogelijkheden van onze innovatieve software voor uw exportproces.

Lees hier verder

Brexit-nieuws voor ondernemers

Sinds 1989 is Stratech dé kennispartner voor bedrijven die internationaal handel drijven. Wij houden ondernemers proactief op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Brexit en de gevolgen ervan voor uw logistieke proces. Wilt u graag rechtstreeks op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Meld u dan gratis aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Bekijk alle nieuwsberichten