icon
Logo

  Voor het online aanvragen van KVK exportdocumenten met Stratech Shipment heeft u bundel met credits nodig. Hoe groter de bundel die u kiest, des te lager wordt de prijs per aangifte en per melding. Is uw bundel bijna op, dan kunt u eenvoudig via Stratech Shipment een nieuwe bundel bestellen. Bundels zijn één jaar geldig. 

  In dit pakket zit standaard een bundel met credits voor 25 KVK-aanvragen. Hieronder een overzicht van de overige bundels in ons assortiment en de bijhorende prijs. Heeft u meer dan 500 KVK-aanvragen per jaar? Vul dan dit formulier in. U ontvangt binnen een werkdag van ons een passend voorstel op basis van uw aantallen.

  Aantal KVK-aanvragen   Bundelprijs   Prijs per aanvraag
  50  € 87,00  € 1,74
  100  € 160,00   € 1,60
  250  € 398,00  € 1,59
  500  € 789,00  € 1,58

  Dit kalenderjaar betaalt u het abonnement voor Stratech Shipment voor KVK naar rato van het aantal resterende maanden. Met ingang van volgend kalenderjaar betaalt u hiervoor de reguliere abonnementskosten (excl. indexering).

  Door Stratech Shipment te koppelen aan uw ERP- of WMS-systeem kunt u gegevens uit deze systemen hergebruiken voor het automatisch vullen van de uitvoeraangiften. Hiermee voorkomt u fouten en versnelt u het proces. Onze koppeling is gebaseerd op de nieuwste technologie: REST API op basis van JSON of XML. Voor het realiseren van de koppeling door uw eigen IT-partij is uitgebreide documentatie beschikbaar.

  Dit kalenderjaar betaalt u het abonnement voor de koppeling met uw bedrijfssysteem naar rato van het aantal resterende maanden. Met ingang van volgend kalenderjaar betaalt u hiervoor de reguliere abonnementskosten (excl. indexering). Wilt u een koppeling met uw bedrijfssysteem (ERP / WMS)? Neem dan contact met ons op. 

Vervolgstappen ter voorbereiding op gebruik van Stratech Shipment
Hieronder staat aanvullende informatie die relevant is wanneer u Stratech Shipment voor KVK gaat gebruiken.

QuoVadis softcertificaat
Voor het online versturen van KVK exportdocumenten heeft u een digitale handtekening nodig. Dit zogenaamde softcertificaat kunt u bestellen bij QuoVadis. Hiervan heeft u er minimaal één nodig. Voor certificaten met een geldigheidsduur van één jaar betaalt u € 125,00 per stuk. Driejarige certificaten kosten € 225,00 per stuk. Dit bedrag wordt door Quovadis bij u in rekening gebracht.

Legeskosten KVK
De legeskosten - die u zelf betaalt aan de KVK - zijn bij de digitale afgifte van exportdocumenten een stuk lager dan per post. U bespaart per CVO/EUR-certificaat € 5,50 en per legalisatie € 2,00 als u overstapt naar digitaal.

De stappen na uw bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u van Stratech direct een overzichtelijk stappenplan. Aan de hand van deze acties kunt u de software Stratech Shipment snel en gemakkelijk in gebruik nemen. Zo wordt u aan de hand van dit stappenplan ondersteund bij het:

 1. Bestellen van uw QuoVadis softcertificaat
 2. Gebruiksklaar maken van Stratech Shipment
     a. Activeren van de software
     b. Controleren van uw bedrijfsgegevens
     c. Aanmaken van gebruikers / extra BV’s
     d. Koppelen van uw QuoVadis softcertifcaat
     e. Informatie over de werking van Stratech Shipment

Mail mij deze informatie

Vul hier uw e-mailadres in. Wij sturen u vervolgens direct dit kostenoverzicht en aanvullende informatie over Stratech Shipment toe.

Stratech Shipment voor KVK

Dit kostenoverzicht is gebaseerd op een bundel met credits voor 25 KVK-aanvragen. 

Jaarlijkse kosten
 • Bundel met credits

  Onder het informatie-icoontje vindt u een overzicht van bundels met andere aantallen credits en de bijbehorende prijs. 
   

  • 25 KVK-aanvragen | € 1,88 per aanvraag

   €47,00
 • Abonnement: Stratech Shipment voor KVK

  €322,00

  Inclusief: onbeperkt aantal gebruikers en BV’s in de software aanmaken, servicedesk ondersteuning en toegang tot ons klantenportaal.

€0,00
Totale kosten per jaar
€369,00
U bespaart