icon
Logo

  Voor het online aanvragen van KVK exportdocumenten met Stratech Shipment heeft u bundel met credits nodig. Hoe groter de bundel die u kiest, des te lager wordt de prijs per aangifte en per melding. Is uw bundel bijna op, dan kunt u eenvoudig via Stratech Shipment een nieuwe bundel bestellen. Bundels zijn één jaar geldig. 

  In dit pakket zit standaard een bundel met credits voor 25 KVK-aanvragen. Hieronder een overzicht van de overige bundels in ons assortiment en de bijhorende prijs. Heeft u meer dan 500 KVK-aanvragen per jaar? Vul dan dit formulier in. U ontvangt binnen een werkdag van ons een passend voorstel op basis van uw aantallen.

  Aantal KVK-aanvragen   Bundelprijs   Prijs per aanvraag
  50  € 89,00   € 1,78
  100  € 164,00   € 1,64
  250  € 408,00  € 1,63
  500  € 810,00  € 1,62

  Dit kalenderjaar betaalt u het abonnement voor Stratech Shipment voor KVK naar rato van het aantal resterende maanden. Met ingang van volgend kalenderjaar betaalt u hiervoor de reguliere abonnementskosten (excl. indexering). Deze uitbreiding wordt toegevoegd aan uw huidige abonnement Stratech Shipment voor Douane en Portbase MED.

  Door Stratech Shipment te koppelen aan uw ERP- of WMS-systeem kunt u gegevens uit deze systemen hergebruiken voor het automatisch vullen van de uitvoeraangiften. Hiermee voorkomt u fouten en versnelt u het proces. Onze koppeling is gebaseerd op de nieuwste technologie: REST API op basis van JSON of XML. Voor het realiseren van de koppeling door uw eigen IT-partij is uitgebreide documentatie beschikbaar.

  Dit kalenderjaar betaalt u het abonnement voor de koppeling met uw bedrijfssysteem naar rato van het aantal resterende maanden. Met ingang van volgend kalenderjaar betaalt u hiervoor de reguliere abonnementskosten (excl. indexering). Wilt u een koppeling met uw bedrijfssysteem (ERP / WMS)? Neem dan contact met ons op. 

Vervolgstappen ter voorbereiding op gebruik van Stratech Shipment
Hieronder staat aanvullende informatie die relevant is wanneer u Stratech Shipment voor KVK gaat gebruiken.

QuoVadis softcertificaat
Voor het online versturen van KVK exportdocumenten heeft u een digitale handtekening nodig. Dit zogenaamde softcertificaat kunt u bestellen bij QuoVadis. Hiervan heeft u er minimaal één nodig. Voor certificaten met een geldigheidsduur van één jaar betaalt u € 140,00 per stuk. Driejarige certificaten kosten € 250,00 per stuk. Dit bedrag wordt door Quovadis bij u in rekening gebracht.

Legeskosten KVK
De legeskosten - die u zelf betaalt aan de KVK - zijn bij de digitale afgifte van exportdocumenten een stuk lager dan per post. U bespaart per CVO/EUR-certificaat € 5,50 en per legalisatie € 2,00 als u overstapt naar digitaal.

De stappen na uw bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u van Stratech direct een overzichtelijk stappenplan. Aan de hand van deze acties kunt u de software Stratech Shipment snel en gemakkelijk in gebruik nemen. Zo wordt u aan de hand van dit stappenplan ondersteund bij het:

 1. Bestellen van uw QuoVadis softcertificaat
 2. Gebruiksklaar maken van Stratech Shipment
     a. Controleren van uw bedrijfsgegevens
     b. Aanmaken van gebruikers / extra BV’s
     c. Koppelen van uw QuoVadis softcertifcaat
     d. Informatie over de werking van Stratech Shipment

Mail mij deze informatie

Vul je e-mailadres in. Wij sturen je vervolgens direct dit kostenoverzicht en aanvullende informatie over Stratech Shipment toe.

Stratech Shipment voor KVK

Dit kostenoverzicht is gebaseerd op een bundel met credits voor 25 KVK-aanvragen. 

Jaarlijkse kosten
 • Bundel met credits

  Onder het informatie-icoontje vindt u een overzicht van bundels met andere aantallen credits en de bijbehorende prijs. 
   

  • 25 KVK-aanvragen | € 1,92 per aanvraag

   €48,00
 • Abonnement: Stratech Shipment voor KVK

  €165,00

  Inclusief: onbeperkt aantal gebruikers en BV’s in de software aanmaken, servicedesk ondersteuning en toegang tot ons klantenportaal.

€0,00
Totale kosten per jaar
€213,00
U bespaart