Praktijktraining Stratech Perspectief

De Praktijktraining Stratech Perspectief biedt ruimte voor uw eigen specifieke vraagstukken. Loopt u tijdens uw werkzaamheden tegen bepaalde zaken aan? Of wilt u hulp bij vragen omtrent het registreren in en/of inrichten van Stratech Perspectief of wordt u liever geholpen met het maken van brieven? 

Dan is deze hands-on training uitermate geschikt voor u! Tegen een aantrekkelijke prijs krijgt  u tijdens de training antwoord op uw vraagstukken en wordt u geholpen met het realiseren van de oplossing. De inhoud van de training wordt volledig bepaald door uw wensen. Wij verzoeken u daarom vooraf uw vraagstukken kenbaar te maken. Daarnaast is de training een unieke gelegenheid om uw ervaringen te delen met medecursisten.

Werkt u momenteel in een hostingomgeving? Dan kunt u tijdens de training werken vanuit uw eigen omgeving. Zo verspilt u geen kostbare werkuren en zijn de wijzigingen direct in uw software bijgewerkt!

De training duurt één dag en wordt gegeven in de trainingsruimte van Stratech te Enschede. Bij voldoende aanmeldingen zal de training plaatsvinden op een externe trainingslocatie centraal in Nederland. De investering bedraagt slechts € 375,00 per persoon, waarbij lunch, koffie en thee uiteraard zijn inbegrepen.

Basiskennis van de software is een vereiste. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Account Manager.