Software voor schuldhulpverlening, bewindvoering en budgetbeheer!

Schuldhulpverlening staat volop in de belangstelling. Op dit moment bevinden zich in Nederland vele huishoudens in een riskante financiële positie. Steeds meer mensen doen een beroep op schuldhulpverlening. De toename van de vraag zet de uitvoering van de schuldhulpverlening onder druk. Het is daarom van belang dat de werkprocessen van schuldhulpverleningsorganisaties snel en efficiënt verlopen. Onze totaaloplossing voor schuldhulpverlening, bewindvoeringbudgetbeheer en Wsnp bewindvoering zal u daarbij ondersteunen.

Stratech biedt flexibele en gebruiksvriendelijke software waarmee u alle schuldhulpverleningsactiviteiten, voortvloeiend uit minnelijke en wettelijke trajecten eenvoudig kunt registreren, ordenen en beheren.Van aanmelding tot budgetbeheer en nazorg beheert u alles in één systeem.

Doordat de software modulair is opgebouwd kan deze aansluiten op schuldhulpverlening, bewindvoering, budget- en inkomensbeheer. Of u dit nu in opdracht van aanmeldende instanties uitvoert of het zelf doet, Stratech biedt u dé ideale totaaloplossing! U heeft continu inzicht in de voortgang van het traject. Ook beschikt u over de meest actuele informatie en resultaten.

TwitterTweets

Stratech Partners in deze markt

Referenties in deze markt