Software voor schuldhulpverlening: flexibele totaaloplossing!

Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk en flexibel cliëntvolgsysteem dat u in uw werk als schuldhulpverlener volledig ondersteunt. Lees hieronder de grootste voordelen voor schuldhulpverleners.

Uw schuldhulpverleningstrajecten volledig in beeld

U krijgt een volledig beeld van de huidige cliëntsituatie doordat alle ingezette schuldhulpverleningstrajecten met doorlooptijden in één scherm zichtbaar zijn. Stratech Perspectief is standaard ingericht met de NVVK en NEN 8048 werkprocessen en biedt de flexibiliteit om deze aan te passen aan uw unieke werkprocessen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een automatische workflow, die de consulent eenvoudig door het proces begeleidt.

Uw digitale Wsnp-verklaring in 5 minuten gereed

Met Stratech Perspectief kunt u snel en eenvoudig een Wsnp-verklaring, verzoekschrift of saneringsplan opstellen en verwerken. Hierdoor bespaart u veel tijd die u nu aan de cliënt of andere zaken kunt besteden. De aanvraag Wsnp wordt digitaal verstuurd en is ook in PDF te mailen aan de cliënt.

Met de geïntegreerde Vtlb-calculator voorkomt u dubbele registratie

Als NVVK-gecertificeerde softwareleverancier bent u bij ons altijd verzekerd van de meest recente Vtlb-calculator. Door de geïntegreerde Vtlb-calculator hoeft u maar op één plek de benodigde informatie te registreren. Met Stratech is het niet meer nodig om naast uw registratiesysteem de Vtlb-calculator te draaien en twee keer grotendeels dezelfde handeling uit te voeren. Hierdoor bespaart u veel tijd en heeft u altijd inzicht in de laatst uitgevoerde calculatie.

Uw schuldhulpverleningsdocumenten volledig geautomatiseerd

Schuldhulpverlening kenmerkt zich door grootschalig documentenverkeer. Met Stratech Perspectief kunt u eenvoudig alle schuldeisers en cliënten aanschrijven. De software biedt u de flexibiliteit om met het meegeleverde brievenboek of uw eigen brievenboek te werken. Alle documenten worden automatisch in het dossier gearchiveerd.

Digitaal communiceren met schuldeisers

De complete correspondentie met schuldeisers kunt u met Stratech Connect eenvoudig digitaliseren. Dit levert, naast de kostenbesparing, direct een tijdsbesparing op doordat er kortere doorlooptijden zijn. Schuldeisers krijgen een overzicht van de cliënten die bij u in het traject zitten. Hiervan kunnen ze eenvoudig en snel de definitieve schuld opgeven en het aanbod accorderen.

Door middel van Stratech Connect kunt u nu overal uw cliëntgegevens raadplegen. Tevens kunt u uw cliënten de mogelijkheid bieden om hun eigen gegevens, trajecten en financiële situatie te raadplegen.

Wilt u meer weten? Kijk dan op onze productpagina voor meer informatie, lees de ervaringen van Stratech-klant Gemeente Oss, of neem direct contact met ons op!

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met