Reserveringssysteem voor de recreatiebranche

De recreatieondernemer van 2014 is een andere ondernemer dan enkele jaren geleden. Door de veranderde wereld om u heen, denk bijvoorbeeld aan het inzetten van Social Media, wordt van u verwacht dat u snel kunt inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Daarnaast zijn het verhogen van de bezetting op uw park, het binden van uw klanten en het verkrijgen van de juiste stuurinformatie uitdagingen waar u als ondernemer voor staat.

Reserveringssysteem Stratech-RCS

Ons reserveringssysteem Stratech-RCS biedt u als moderne recreatieondernemer een ruim aanbod van softwareoplossingen die u in staat stelt deze belangrijke doelen te realiseren. Met ons reserveringssysteem bieden wij u dan ook de totaaloplossing voor de recreatiebranche!

We hebben jarenlange ervaring in het automatiseren van recreatie ondernemingen in binnen en buitenland. Op dit moment wordt er bij meer dan 250 campings, bungalowparken, jachthavens, groepsaccommodaties en touroperators gewerkt met Stratech-RCS: hét reserveringssysteem voor de verblijfsrecreatie.

TwitterTweets