Producten

Keyplan

Keyplan is een real-time oplossing waarmee het gehele facilitaire gedeelte van een vakantiepark gecoördineerd en beheerd kan worden. Door de combinatie van Stratech en Keyplan heeft u het beste van twee werelden (reserveringsysteem en facilitair management) gecombineerd tot de beste totaaloplossing.

Met behulp van de oplossing van Keyplan kunnen personeelsplanning, facilitair beheer en klachtenafhandeling real-time gecoördineerd en beheerd worden; van de housekeeping tot de groenvoorziening, van de technische dienst tot de werkzaamheden van de receptie.

Via een natuurlijke workflow komen alle taken en meldingen binnen een park altijd bij de juiste persoon terecht. Keyplan functioneert enerzijds als to-do-applicatie voor medewerkers, maar ook als bron van informatie voor bijvoorbeeld managers en receptiemedewerkers.

Koppeling Stratech en Keyplan

Door de koppeling tussen de module Facilitair Management van Stratech en de oplossing van Keyplan is de informatie over het verhuur of de verhuurder altijd up-to-date en zijn statusoverzichten van de bungalows op het park altijd actueel.

Taken worden automatisch op reserveringsniveau aangemaakt en vervolgens direct gekoppeld aan de juiste medewerkers in het veld, zodat zij altijd inzicht hebben in de voor hun geplande werkzaamheden en benodigde artikelen. Deze medewerkers kunnen de status van de taak vervolgens eenvoudig terugkoppelen.

Ook kan de schoonstatus van objecten worden bijgewerkt: op het moment dat de housekeeping een object schoon heeft gemeld, wordt dit real-time in het planbord van Stratech-RCS Enterprise zichtbaar. Hierdoor is bij het inchecken in één oogopslag inzichtelijk of een object schoon is.

Kortom: met behulp van Facilitair Management in combinatie met uw facilitair management systeem kunt u nóg gastgerichter en efficiënter werken waardoor u veel tijd zult besparen en de diensterlening op uw recreatieonderneming enorm zal stijgen.