Stratech ontwikkelt sinds 1989 innovatieve software oplossingen in de nichemarkten Recreatie, Logistiek & Industrie en Publiek & Re-integratie. Met onze partners verzorgen wij totaaloplossingen waardoor klanten in staat zijn hun kennisintensieve en complexe processen efficiënt te organiseren en continuïteit van deze kennis en processen te waarborgen. Hierdoor levert Stratech een actieve en positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten.

Klanten

Dit is de reden dat veel vooraanstaande bedrijven waaronder Philips, DSM, KLM, Aviko, Recreatiecentra Nederland (RCN), Vrijetijdspark Beerze Bulten, Vakantiepark de Twee Bruggen en overheden zoals gemeenten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en diverse Stadsregio's de automatisering van hun kennisintensieve werkprocessen automatiseren met de oplossingen van Stratech.

Internationaal

Ook internationaal is Stratech zeer actief: diverse vooraanstaande recreatieondernemingen in de Duitse markt zoals Upstalsboom, Heidesee en Baltic Freizeit maken gebruik van de Enterprise recreatie oplossing van Stratech. In Nederland is Stratech marktleider op het gebied van software voor de recreatiemarkt.

Waar kun je ons vinden?

We zijn gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede. Onze organisatie bestaat uit ruim 60 enthousiaste medewerkers, allemaal professionals op hun vakgebied.

Heeft u vragen naar aanleiding van uw bezoek aan onze website, of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag verder te woord.

Direct meer weten?


Postadres
Postbus 3
7500 AA ENSCHEDE
Nederland
 
Bezoekadres
Pantheon 15
7521 PR ENSCHEDE
Nederland Algemeen
Tel: +31 (0) 53 480 40 80
E-mail: info@stratech.nl
 
Servicedesk
Tel: +31 (0) 53 480 40 88
E-mail: servicedesk@stratech.nl