Toevoeging @Leisure aan de Channel Manager

@Leisure

Om ervoor te kunnen zorgen dat onze klanten hun aanbod zo breed mogelijk kunnen wegzetten, hebben wij onlangs het online boekingsportaal
@Leisure toegevoegd aan onze Channel Manager. 

@Leisure

De @Leisure Group is één van de belangrijkste spelers op de Europese online markt van accommodatieverhuur, zoals vakantiehuizen, vakantieparken en hotels. Zowel in de Benelux als in Duitsland heeft @Leisure een leidende positie op de online reismarkt.

@Leisure biedt ruim 300.000 vakantieaccommodaties in 36 verschillende landen. Hiervan staan ruim 1.000 vakantieparken (in 14 verschillende landen) en ruim 27.000 vakantiehuizen direct onder contract.

Jaarlijks boeken ruim 1.3 miljoen vakantiegangers met ruim 140 verschillende nationaliteiten hun vakantie bij @Leisure. Dit resulteert in een totale boekingsomzet van ongeveer € 200 miljoen.

Touroperator merken

De belangrijkste touroperatormerken van @Leisure zijn:

Merken @Leisure

Volgens Guido Janse | Sourcing Manager Holidayparks bij @Leisure is de samenwerking tussen Stratech en @Leisure een win-win situatie voor vakantieparken:

"Met het tot stand brengen van de koppeling tussen Stratech en @Leisure creëren we de ultieme samenwerking. Planborden dienen niet meer te worden bijgehouden, daar de prijzen en beschikbaarheid automatisch worden ingelezen. De boekingen worden automatisch ingeschoten in Stratech, hetgeen een aanzienlijke tijdbesparing oplevert. Een ouderwetse win-win situatie!"

Channel Manager

Met behulp van de Channel Manager kan het aanbod geautomatiseerd vanuit ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise aan online boekingsportalen worden aangeleverd. De gegevens van de boekingen die via de websites van deze portalen worden gerealiseerd, worden met behulp van de Channel Manager automatisch in het reserveringssysteem verwerkt.

Door dit gehele proces met behulp van de Channel Manager te automatiseren, kunt u profiteren van voordelen als:

  • Snel inspelen op actualiteit
  • Aanbod snel online
  • Beschikbaarheid altijd up-to-date
  • Gedifferentieerde prijzen 
  • Tijdbesparing bij zowel aanlevering aanbod richting online boekingsportaal als de verwerking van boekingen

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Channel Manager? Neem dan contact op met onze Account Manager:

Mark Gerrits 2015     Mark Gerrits
06 10 33 32 87
m.gerrits@stratech.n