Stratech verzorgt workshop tijdens Actualiteitencongres Schuldhulpverlening

Congres

Op dinsdag 15 november vindt de 27e editie van het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening plaats. Deze editie staat in het teken van: "Verbetering toegankelijkheid van schuldhulpverlening". Stratech zal hier in de vorm van een workshop ook een bijdrage aan leveren.

Tijdens het Actualiteitencongres Schuldhulpverlening wordt u in één dag op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. Van experts uit de praktijk en wetenschap worden diverse thema's aangesneden. Het thema dat Marieke Zendman (Product Manager) zal aansnijden is technologische innovatie.

Workshop technologische innovatie

De vraag die centraal zal staan tijdens de workshop is "Hoe kunnen we technologische innovaties inzetten in schuldhulpverlening?". De wereld om ons heen is continu in ontwikkeling en technologische innovaties zijn overal te vinden. In de schuldhulpverlening staat het persoonlijk contact juist erg centraal. Tijdens deze workshop gaan we in op hoe diverse technologische innovaties u kunnen helpen in de begeleiding van uw cliënten. Graag gaan we met u in gesprek over eventuele alternatieve technieken en innovaties om de schuldhulpverlening eens vanuit een ander perspectief te benaderen.

Deelnemen

Wilt u ook op de hoogte worden gebracht van alle actualiteiten op het gebied van schuldhulpverlening? En vindt u het leuk met onze Product Manager te brainstormen over technologische innovaties? Meld u dan nu aan voor workshop E tijdens het congres!

Datum:  dinsdag 15 november 2016
Locatie: Jaarbeurs Utrecht
Inschrijven: U kunt zich direct hier inschrijven!