Stratech te zien op RTL7 bij Ondernemerzaken

Logo RLT7

Stratech Software Solutions is zondag 7 september 2014 om 12:30 uur te zien in het programma 'Ondernemerszaken' op RTL7. Deze aflevering zal geheel in het teken staan
van het thema 'International Business'.

Ondernemerszaken met als thema 'International Business'

Een snelle levering, het voldoen aan klantverwachtingen en een flexibele, efficiënte distributieketen zijn belangrijker dan ooit in deze zware economisch tijden. Om dit te kunnen realiseren is een goede integratie van uw interne en externe logistieke processen en snelle afhandeling van zendingsbegeleidende documenten essentieel.

Ondernemerszaken is het televisieprogramma voor en door ondernemers. Voor de aflevering met als thema 'International Business' is Stratech benaderd door de redactie als expert op het gebied van exportdocumentatie. Samen met het bedrijf NMHG uit Nijmegen vertellen wij over de toegevoegde waarde van onze softwareoplossing Stratech-SPS voor het logistieke zendingenproces. 

NMHG vertelt over de toegevoegde waarde van Stratech-SPS

NMHG, een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd heftrucks produceert, maakt al ruim 14 jaar gebruik van onze krachtige totaaloplossing. Hierdoor kunnen zij alle soorten (export)documenten die horen bij de zending efficiënt opmaken en de digitale communicatie met de verschillende instanties zoals de Douane, KvK, DHL afhandelen.

Vanuit Nijmegen worden dagelijks uit een voorraad van 50.000 onderdelen vele zendingen geëxporteerd naar bestemmingen over de hele wereld. De software van Stratech maakt een intergaal onderdeel uit van dit complexe logistieke proces. Dit heeft onder andere gezorgd voor een hogere efficiëntie per FTE, kennisborging en minder fouten door het automatisch overnemen van gegevens. 

Meer weten over onze unieke oplossing voor het zendingenproces?

Kijk dan op zondag 7 september 2014 om 12:30 uur naar het programma Ondernemerszaken op RTL7. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met één van onze Account Managers via telefoonnummer +31 (0)53 - 480 40 80.

Lees hier meer over de toevoegde waarde van Stratech-SPS voor NMHG