Stratech-SHV wordt Stratech Perspectief!

Stratech Perspectief

Al ruim vijftien jaar is Stratech actief in het automatiseren en het bieden van ondersteuning bij de uitvoer van de schuldregeling. Het product Stratech-SHV was in het begin voornamelijk een cliëntvolgsysteem gericht op schuldhulpverlening. De problematiek rondom de financiële situatie van cliënten is echter veel breder. Stratech heeft hiervoor Stratech-SHV de afgelopen jaren doorontwikkeld om de gehele sociaal financiële dienstverlening zo volledig mogelijk te ondersteunen. Het huidige product biedt daarom tegenwoordig veel meer dan alleen een totaaloplossing voor schuldhulpverlening.

Met Stratech-SHV wordt inmiddels de volgende soorten dienstverlening ondersteund:

Perspectief voor u en uw cliënten

Voor alle betrokken partijen ondersteunt Stratech u bij het realiseren van een volledig klantbeeld en krijgt u inzicht in de oplossingen die u biedt voor alle cliëntproblematieken. Inzichten in de schuldregeling, budgetplannen, kredieten en/of de rekening en verantwoording. Contracten met opdrachtgevers beheren, factureren en koppelingen met diverse systemen worden door velen van u al gebruikt. Kortom, de naam Stratech-SHV past niet meer bij het huidige product.

Tijd voor een nieuwe productnaam!

De nieuwe naam voor Stratech-SHV is vanaf nu Stratech Perspectief. Een naam die past bij de functionaliteit, want Stratech is inmiddels meer dan alleen SHV. We bieden u perspectief door uw bedrijfsvoering zo optimaal mogelijk te ondersteunen, waardoor u uw cliënten perspectief kunt bieden.