Stratech op Recreatie Vakbeurs Hardenberg 2012

Recreatie Vakbeurs

Op 6, 7 en 8 november vindt in Hardenberg de tiende editie van de Recreatie Vakbeurs plaats. Dit is een complete vakbeurs op het gebied van fabrikanten, importeurs, toeleveranciers en dienstverlenende bedrijven uit de recreatiebranche. Stratech zal ook dit jaar weer met een stand aanwezig zijn op deze beurs.

Wilt u met meer efficiency, rendement en gebruiksgemak een optimaal bedrijfsresultaat behalen? Stratech-RCS is dé totaaloplossing voor de verblijfsrecreatie: een flexibele planning, maximale bezetting, geavanceerde prijsberekening, een eigen webportal met internetontsluiting (Zoek&Boek), financiële verantwoording naar bijvoorbeeld eigenaren, managementondersteuning en koppelingen met andere hardwaresystemen.

Hierover gaan wij graag met u in gesprek tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand 223.

Inchecken bij Stratech

Wilt u volgend seizoen nog meer tijd aan meer gasten besteden en dat op een zeer gebruikersvriendelijke manier, ook voor uw vakantiekrachten? Inchecken bij Stratech is nu zeer aantrekkelijk! Informeer op de beurs naar deze bijzondere aanbieding of neem contact op met onze Account Managers.

Lancering Stratech Services Recreatie

Om onze klanten zo optimaal mogelijk te kunnen ondersteunen bij hun bedrijfsvoering hebben we voor onze klanten een nieuwe dienstverlening ontwikkeld. De lancering van deze dienstverlening zal tijdens de beurs plaatsvinden!

Gratis Mini-QuickScan

Daarnaast bieden wij u tijdens de beurs een gratis Mini-QuickScan aan. Onze specialisten laten u overzichtelijk zien op welke wijze u de bedrijfsvoering van uw recreatiebedrijf kunt optimaliseren zodat u meer tijd voor meer gasten heeft.

Stratech-RCS Online

Wilt u naast een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem ook uw online activiteiten optimaliseren? Wij bieden u in samenwerking met onze partner Holiday Media een totaalpakket voor al uw online activiteiten. Hierdoor kunt ook u volgend seizoen tot 10% meer boekingen realiseren!

Gratis beurstoegang

Onze medewerkers laten u tijdens de beurs graag zien hoe onze softwareoplossing werkt! Tijdens een bezoek aan onze stand krijgt u een indruk van de mogelijkheden die onze totaaloplossing Stratech-RCS u kan bieden.

Wilt u toegang tot de beurs? Klik hier voor gratis entreebewijzen!