Stratech op Overheid & ICT: interessante beursacties!

Overheid&ICT 2013

Stratech zal dit jaar wederom aanwezig zijn op de beurs Overheid & ICT 2013. Deze beurs vindt plaats van dinsdag 23 tot en met donderdag 25 april in de Jaarbeurs te Utrecht. Ook dit jaar hebben we voor u interessante beursacties! 

Stratech-SHV: software voor schuldhulpverlening, bewindvoering en budget/inkomensbeheer

Op de beurs demonstreren wij u graag onze software voor schuldhulpverlening, bewindvoering en budget/inkomensbeheer. Daarnaast hebben we voor u de volgende beursacties: 

  • Lancering portals 2.0: tijdens de beurs worden de nieuwe webportals voor Stratech-SHV gelanceerd. Laat u op de beurs verrassen door de cliënten portal, schuldeisers portal en de dossier portal. Hiermee kunt u de softwareoplossing nog efficiënter gebruiken! 
  • Preview dashboards: graag presenteren wij u op de beurs een preview van onze dashboards. Hiermee houdt u grip en overzicht op doorlooptijden, in het kader van de Wet gemeentelijke schuldhulpverlening.
  • Meet & Greet:  Wij gaan graag met u in gesprek over de vraag 'Schuldhulpverlening: zelf doen of uitbesteden?' Daarnaast organiseren we hiervoor dagelijks van 15.00 tot 16.00 uur een Meet & Greet op onze stand tussen opdrachtgevers en opdrachtnemers, zoals bewindvoerders en budgetbeheerders.
  • Document Management Systeem: onze totaaloplossing bevat ook een koppeling met een document management systeem. Hiermee kunt u uw inkomende en uitgaande brievenstroom volledig, eenvoudig en effectief beheren. Op de beurs demonstreren wij u graag de mogelijkheden van deze koppeling. Hiervoor zullen de experts van onze partner R.E.D. Systemen aanwezig zijn op onze stand op 23 en 24 april. 

Stratech-SBA: subsidiebeheer

Op de beurs gaan we graag met u in gesprek over de complexe taak van subsidiebeheersing en de flexibele totaaloplossing die u hiervoor bieden: Stratech-SBA. De volgende beursacties dragen bij aan een optimalisatie van uw subsidieprocessen: 

  • Lancering Stratech-SBA Base: tijdens Overheid & ICT zal een nieuwe functionaliteit voor Stratech-SBA worden gelanceerd: SBA Base. Met deze subsidiedatabase kunt u uw dienstverlening richting burgers op gebied van subsidies verbeteren wanneer u een subsidieaanvraag afwijst. In samenwerking met partner Hezelbizz bieden we u een subsidiedatabase die alternatieve mogelijkheden voor financiering bevat. Ontmoet de experts van Hezelbizz op woensdag 24 april op onze stand! 
  • Preview dashboards: op de beurs presenteren wij u graag een preview van onze dashboards. Hiermee houdt u zicht en grip op o.a. waar subsidies worden aangevraagd (via Google Maps) en wat de actuele status is van de programmabegroting. 

Stratech-CVS: re-integratie

Zoekt u ook naar een oplossing om de processen omtrent re-integratie efficiënter, eenvoudiger en overzichtelijker uit te voeren binnen het norm- en toetsingskader van de gemeente? Wij laten u graag onze softwareoplossing Stratech-CVS zien! Daarnaast bieden we u de volgende beursacties: 

  • Lancering planbord: tijdens de beurs wordt een nieuwe functionaliteit voor ons cliëntvolgsysteem gelanceerd. Met het planbord kunt u acties die u momenteel vast legt in het systeem, eenvoudig en snel toewijzen aan een bepaalde consulent. De consulent heeft een grafisch overzicht welke acties hij/zij wanneer moet uitvoeren en kan vanuit het planbord de betreffende actie afhandelen, zodat hij sneller zelfredzamer wordt en de baan vindt die bij hem/haar past. 
  • Preview dashboards: wij presenteren u daarnaast graag een preview van onze dashboards. Hiermee wordt onder andere geografisch weergegeven waar de werkgevers en uw cliënten zich bevinden, zodat u snel overzicht heeft en daarop uw beleidsactiviteiten en maatschappelijke ondersteuning kunt inrichten. 

Be(urs)sparende acties voor bestaande en nieuwe klanten!

Om u een goed beeld te geven van uw huidige situatie en de mogelijkheden om uw workflow te optimaliseren biedt Stratech u de QuickScan aan met 50% korting!

Bent u al klant? Met ons driedaagse pakket 'Management Rapportages' bieden we u een aantrekkelijke oplossing ter ondersteuning van de beheerder bij het opzetten van Management Rapportages. Wanneer u op de beurs besluit het pakket 'Management Rapportages' af te nemen, profiteert u direct van 50% korting!

Gratis toegang tot Overheid & ICT 2013

Overheid & ICT is hét platform voor ICT toepassingen en -diensten in de overheidssector. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand A038 in Hal 1. Meld u en uw collega's via onderstaande banner eenvoudig en gratis aan. 

Banner Overheid & ICT 2013