Stratech op ICT & Logistiek 2012!

Logo ICT & Logistiek

Van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 november 2012 is Stratech aanwezig tijdens de beurs ICT & Logistiek in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit is het meest complete evenement op het gebied ICT-toepassingen en diensten in de logistieke keten. Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze stand 10.C.055!

Gratis Quickscan en besparingscheck

Wilt u graag weten hoe uw zendingenproces nog beter en efficiënter kan? Tijdens de beurs bieden onze specialisten u een gratis QuickScan aan om met u te analyseren op welke wijze u uw workflow kunt optimaliseren en in control bent en blijft. Aan de hand van uw situatie brengen onze specialisten in kaart welke besparings- en optimalisatiemogelijkheden wij bij u zien.

Seminar: Risicobeheersing in (nog) onbekende groeimarkten middels efficiënte L/C-software

Op vrijdag 16 november (13:30 - 14:15 uur) organiseren wij in samenwerking met Van Lanschot een seminar over het beheersen van financiële risico's die optreden wanneer er nieuwe groeimarkten worden aangeboord. Dit kan betalingsrisico's voor u met zich meebrengen. Deze risico's worden beheersbaar gemaakt door de expertise van Van Lanschot te borgen in de software van Stratech. Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij dit seminar en na afloop op de borrel op onze stand. 

Stratech Software Solutions: uw partner voor (export)zendingen

Stratech biedt voor im- en exporterende bedrijven de volgende oplossingen:

Gratis toegang

Wilt u gratis toegang tot deze beurs? Klik dan op onderstaande banner om u te registreren. Graag tot ziens op ICT & Logistiek 2012!

 Banner 2_nl