Stratech lanceert het Stratech Innovation Lab: de plek voor je afstuderen

Innovatie

Stratech biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Hiervoor lanceren wij het Stratech Innovation Lab: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie!

In het Stratech Innovation Lab krijg je  de mogelijkheid je eigen projectideeën en opdrachten uit te voeren. Het Stratech Innovation Lab biedt ruimte voor zelfontwikkeling en mogelijkheden voor initiatief voor jouw rol in de innovatie. Je wordt hierin begeleid door de ervaren experts van Stratech. Ook voor na je stage of afstuderen zijn er binnen de Scrum-teams voldoende mogelijkheden.

Project, stage- of afstudeeropdrachten 

Stratech heeft verschillende opdrachten die op verschillende niveaus uitdagingen bieden voor studenten. Klik hier voor de actuele opdrachten die individueel of in een team kunnen worden uitgevoerd.

Daarnaast bieden wij je ook graag de vrijheid om zelf een opdracht te formuleren.  Heb jij een goed idee? Maak dit aan ons kenbaar, want wij verwelkomen initatieven graag!

Website Stratech Innovation Lab vanaf vandaag online!

Vanaf vandaag is de website www.stratechinnovationlab.nl online! Op deze website vind je altijd de meest actuele stage- of afstudeeropdrachten, lees je ervaringen van collega's en vind je meer informatie over Stratech. Ook kun je hier direct solliciteren!

Afbeelding SIL website