Stratech lanceert Douane Services!

Snelweg met vrachtwagen

Als uw kennispartner levert Stratech Software Solutions graag een actieve en positieve bijdrage aan uw bedrijfsresultaat. Daarom heeft Stratech in samenwerking met onafhankelijke Douane adviseurs de Douane Services ontwikkeld.

Wilt u graag weten hoe uw douaneproces nog beter en efficiënter kan en hoe u 'in control' blijft? Wilt u met uw zendingenproces voldoen aan de eisen van 'compliancy'? Met behulp van diverse Douane Services kunt u dit realiseren!

  • Stratech Douane QuickScan

Om er voor te zorgen dat uw bedrijf volgens de meest actuele Douane en btw wet- & regelgeving werkt, biedt Stratech u de Douane QuickScan aan. Een ervaren Douane adviseur analyseert uw huidige douaneprocessen en adviseert u over welke specifieke deelgebieden zich lenen voor verbetering en/of besparingen. U kunt hierbij denken aan: AEO-certificering, aanvragen van douanevergunningen, optimalisatie douaneprocessen in uw systemen of btw-advies.  

  • Stratech AEO-self-assessment (AEO-S & AEO-C)

Een AEO-vergunningenstatus levert u als importerend/exporterend bedrijf vele voordelen op. Om deze status te waarborgen dient u de juiste interne controlemaatregelen te nemen en deze zichtbaar te maken in uw systemen en processen. Met het AEO-self-assessment, uitgevoerd door één van onze onafhankelijke partners, verkrijgt u inzicht in de normen waaraan uw bedrijf moet voldoen om uw AEO-status te waarborgen. 

  • Stratech Douane VeiligheidsScan (AEO-S)

Om er voor te zorgen dat uw bedrijf altijd werkt volgens de meest actuele beveiligings- en veiligheidseisen van de Douane heeft Stratech in samenwerking met haar partners de Douane VeiligheidsScan ontwikkeld. Door het uitvoeren van onze veiligheidsscan weet u welke specifieke deelgebieden (bijvoorbeeld toegangscontrole, bezoekerscontrole) verbetering vereisen. 

  • Stratech Douane Updateservice

Uw werkprocessen zijn continu in ontwikkeling evenals de wet- en regelgeving van de Douane. Het is van groot belang om deze veranderingen continu te waarborgen in uw Douaneprocessen en de vereiste aanpassingen tijdig door te voeren binnen uw organisatie. Middels de Douane Updateservice adviseren wij u over de maatregelen die u moet treffen om te blijven voldoen aan de actuele Douane wet- en regelgeving.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de Stratech Douane Services en/of de mogelijkheden van onze softwareoplossingen voor uw Douaneaangiften & Accijnzen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze Account Manager via +31 (0)53 480 40 80.