Onderzoek Trends in Export 2017 is van start!

Trends in Export 2016

Voor de negentiende keer doen EVO-Fenedex en Atradius onderzoek naar de trends, knel-punten en verwachtingen van exporterende bedrijven in Nederland.

Door de enquête in te vullen helpt u mee de vooruitzichten van exporterend Nederland in kaart te brengen. De resultaten geven ieder jaar en goed inzicht in de ontwikkelingen van de Nederlandse export. Onder de respondenten wordt een Amazon Echo verloot.

Thema van dit jaar: Concurrentiekracht van Nederland

Dit jaar staat het thema: 'Concurrentiekracht van Nederland' centraal. Hoe staat het met de concurrentiekracht van Nederlandse bedrijven op het internationale speelveld? Kunnen Nederlandse bedrijven op gelijke voorwaarden concurreren ten opzichte van hun collega's in Europa of op andere markten? Wat is noodzakelijk om de concurrentiekracht te behouden/verbeteren? Help inzicht te geven in hoe de export het in 2016 gedaan heeft en wat de verwachtingen voor 2017 zijn.

Vul de enquête in en maak kans op een Amazon Echo

U kunt tot uiterlijk dinsdag 31 januari meedoen aan Trends in Export 2017. Bent u benieuwd of andere exporteurs positievere of negatievere verwachtingen hebben? Aan het einde van de vragenlijst laten wij u alvast zien wat de andere respondenten op deze vraag hebben geantwoord. Nieuwsgierig naar alle resultaten? Ga dan dinsdag 4 april 2017 naar het Trends in Export evenement of download dan het rapport op: www.trendsinexport.nl.

Klik hier om te starten met de vragenlijst.