Nieuwe functionaliteiten Stratech-RCS: 'ICY' en 'Aansluitend boeken'

Vincent pc

Onlangs hebben wij de nieuwe functionaliteiten 'ICY' en 'Aansluitend boeken' voor ons reserveringssysteem Stratech-RCS gelanceerd.

Functionaliteit 'ICY'

Wilt u de ICY-thermostaten in uw vakantiewoningen op afstand kunnen activeren? Dit kan met de functionaliteit 'ICY' in Stratech-RCS Enterprise.

Door middel van deze functionaliteit kunt u een export maken van de gasten die aankomen in een bepaalde periode. Deze export wordt ingelezen door het ICY-systeem, waardoor de ICY-thermostaten in uw vakantiewoningen automatisch worden geactiveerd. De ICY-thermostaten worden uiteraard enkel geactiveerd voor de periode dat uw gasten in uw vakantiewoningen verblijven en worden na vertrek automatisch weer uitgeschakeld.

Functionaliteit 'Aansluitend boeken'

In drukke perioden wilt u als recreatieondernemer een zo hoog mogelijke bezetting realiseren. Daarom is het belangrijk om moeilijk boekbare "gaten" in het planbord zoveel mogelijk te voorkomen. Bij internetboekingen heeft u hier niet altijd grip op en kan een nieuwe reservering een vrij object toegewezen krijgen die nadelig is voor een optimale bezettingsgraad. Daarom heeft Stratech de functionaliteit 'Aansluitend boeken' voor u ontwikkeld!

Door middel van deze functionaliteit kunt u perioden definiëren, waarin aansluitend geboekt moet worden. Als een gast online een boeking maakt in deze periode, zal het systeem automatisch het object selecteren dat het meest aansluit op voorgaande en / of volgende boekingen. Natuurlijk blijft het systeem wel rekening houden met door de gast aangegeven voorkeuren. Op deze manier voorkomt u moeilijk boekbare "gaten" in uw planbord en houdt u een betere beschikbaarheid zodat u meer boekingen kunt realiseren en daarmee een hogere bezetting. Dit alles zonder dat u als recreatieondernemer daar handmatige acties voor hoeft te verrichten.

Contact

Voor meer informatie omtrent bovengenoemde en overige functionaliteiten kunt u contact opnemen met onze Account Managers:

Mark Gerrits

m.gerrits@stratech.nl

+31 (0)6 10 33 32 87

Mark Gerrits

Kumar van Geffen

k.van.geffen@stratech.nl

+31 (0)6 51 69 91 29

Kumar Van Geffen