NIEUW: Besparingscalculator voor het logistieke zendingenproces

Where to invest?

Verloopt uw logistieke zendingenproces zo efficiënt mogelijk? Of valt er nog het één en ander te verbeteren? Bedrijven zijn zich veelal niet bewust van de onbenutte kansen die er zijn binnen hun logistieke zendingenproces.

Om deze bewustwording te vergroten en de diverse optimalisatie-mogelijkheden per organisatie snel en eenvoudig inzichtelijk te krijgen lanceert Stratech een gratis online besparingscalculator. 

Ontdek GRATIS welk voordeel u kunt behalen binnen uw Supply Chain 

Een effectiever, slimmer en beter functionerend logistiek zendingenproces kan ervoor zorgen dat de tijd tussen opdracht en daadwerkelijke levering aanzienlijk wordt verkort. Hierdoor kunnen bedrijven kostenreductie realiseren, klanttevredenheid verbeteren, meer grip krijgen op hun zendingen en daardoor compliant blijven met de gestelde wet- en regelgeving. In sommige gevallen valt er zelfs concurrentievoordeel te behalen!

Stratech optimaliseert en automatiseert al meer dan 25 jaar het logistieke zendingen-proces van bedrijven, zoals KLM, NMHG en Smit&Zoon. Deze schat aan ervaring is met behulp van uitgebreid onderzoek vertaald naar een online rekentool die bedrijven gratis kunnen gebruiken voor het achterhalen van de besparings- en optimalisatie-mogelijkheden binnen hun logistieke zendingenproces.  

     Klik hier en ontdek gratis het voordeel dat u kunt behalen!