Maak op Overheid & ICT kennis met onze subsidiebeheerapplicatie!

Gemeente Amsterdam Stadsdeel West

Weet u welke subsidies u jaarlijks verstrekt aan welke doelgroep en wat de bijdrage is van de betreffende regeling en individuele subsidies aan de beleidsdoelen? Hoe maakt u keuzes bij het realiseren van uw beleidsdoelen met beperkte budgetten voor uw begrotingsactiviteiten? Hoe krijgt u overzicht in en controle op het subsidieproces? Stratech begrijpt als geen ander hoe complex het proces van subsidieverstrekking is en laat u op de beurs Overheid & ICT graag kennis maken met onze subsidiebeheer- applicatie Stratech-SBA!

Stratech verwelkomt u graag op Overheid & ICT 2014!

Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek aan de beurs Overheid & ICT op woensdag 9 of donderdag 10 april aanstaande in de Jaarbeurs te Utrecht. Wij ontmoeten u graag op onze stand, 01B073, om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden voor ondersteuning van uw subsidieproces door Stratech. Onze Dolce Barista staat voor u klaar om een heerlijke dubbele espresso, cappuccino of latte macchiato voor u te bereiden. Via onderstaande banner kunt u zich eenvoudig en gratis aanmelden voor de beurs!

Aanmelden Overheid & ICT 2014

Stratech-SBA: optimaal grip en inzicht!

Onze subsidiebeheerapplicatie maakt het proces van subsidieaanvraag tot en met de eindafrekening op een gebruiksvriendelijke wijze inzichtelijk en beheersbaar. Met Stratech-SBA kunt u onder andere:

  • uw processen rondom subsidieverstrekking volledig op maat in richten, zodat u grip heeft op de rechtmatigheid van subsidies en u uw administratieve werkprocessen zo efficiënt mogelijk kunt inrichten.
  • de subsidieaanvrager via de internetportal subsidies laten indienen.
  • uw programmabegroting vastleggen en opnemen. Hiermee kunt u eenvoudig verantwoording over verstrekte subsidies afleggen en heeft u een actueel inzicht in uw budgetten.
  • uw subsidieaanvragen voor gedetailleerde sturing indelen onder meerdere begrotingsactiviteiten.
  • eenvoudig en direct financieringsbronnen, subsidieperioden en budgetten indexeren.
  • uw financiële systemen en document management systemen integreren.
  • bij afwijzingen de subsidieaanvrager verwijzen naar alternatieve subsidiemogelijkheden met SBA Base

Speciale beursactie: inzicht in uw huidige werkwijze met de Stratech QuickScan

Om u een goed beeld te geven van uw huidige situatie en de mogelijkheden om uw workflow te optimaliseren, biedt Stratech u de QuickScan op de beurs aan tegen aantrekkelijke voorwaarden! Na deze QuickScan heeft u inzichtelijk waar u kostbare tijd en geld kunt besparen, hoe u in control bent en blijft en welke toegevoegde waarde Stratech-SBA uw organisatie kan bieden. De QuickScan is uiteraard geheel vrijblijvend.             Quick Scan Stratech