Maak kennis met onze software voor bewindvoering en budgetbeheer op onze demonstratiesessies

Demo Stratech -SHV

Graag laten wij u kennis maken met Stratech-SHV: een flexibele en gebruiksvriendelijke totaaloplossing die uw processen op het gebied van onder andere bewindvoering, budget- en inkomensbeheer. Wij laten u alle mogelijkheden graag zien tijdens een van demonstratiesessies die we ook in 2015 weer op diverse data op verschillende locaties in Nederland organiseren. 

Tijdens deze demonstratiesessie krijgt u geheel vrijblijvend een demonstratie van Stratech-SHV. Onze Account Manager zal u laten zien hoe onze software werkt en hoe het kan aansluiten op uw dagelijks werk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en om ideeën uit te wisselen met collega's.

Bent u een startende ondernemer?

Ook dan zijn onze demonstratiesessie uitermate geschikt voor een kennismaking met de mogelijkheden van onze software. Wij nodigen u dan ook van harte uit om u in te schrijven voor één van de sessies. 

Data en locaties

Datum Locatie
Woensdag 11 februari   Zwolle
Dinsdag 17 maart Breda
Donderdag 28 mei Roermond

 
Direct inschrijven

Middels onderstaand formulier kunt u zich, geheel vrijblijvend, direct inschrijven voor één van de demonstratiesessies. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving naar de locatie.