Lancering Stratech-SHV 5.0 in zicht!

Stratech -SHV

De afgelopen maanden heeft Stratech volop gewerkt aan een nieuwe versie voor onze software voor schuldhulpverlening, (Wsnp) bewindvoering en budgetbeheer, Stratech-SHV 5.0. In deze versie is een groot aantal wijzigingen en nieuwe mogelijkheden doorgevoerd die ervoor zorgen dat u onze software nog efficiënter kunt gebruiken. De lancering van deze versie is in zicht!

Nieuw in de Stratech-SHV 5.0 versie is bijvoorbeeld:

  • Met het planbord kunt u eenvoudig en snel acties toewijzen aan een bepaalde consulent of afdeling. De consulent heeft een grafisch overzicht welke acties hij/zij wanneer moet uitvoeren en kan vanuit het planbord de betreffende actie afhandelen. Daarnaast is het mogelijk om, vanaf de cliëntenkaart, groepsgewijs acties te kunnen toevoegen.
  • Portals 2.0, waarmee u uw cliënten en andere instanties, zoals schuldeisers, toegang kunt geven tot specifieke informatie uit het dossier. Zo kan de communicatie met schuldeisers rondom de werkelijke schuld en het aanbod volledig digitaal plaats vinden, hetzelfde geldt voor communicatie naar cliënten over maandelijkse rekeningoverzichten. Dit bespaart u direct tijd en geld! Hierdoor heeft u bijvoorbeeld ook geen last meer van de stijging van de kosten van de post.

Uiteraard kunt u met Stratech-SHV eveneens:

  • uw gehele proces van schuldhulpverlening, inclusief aanbodberekening schuldeisers, budgetbeheer en een digitale aanvraag Wsnp ondersteunen. Doordat onze software modulair is opgebouwd kan deze aansluiten op schuldhulpverlening, bewindvoering, budget- en inkomensbeheer
  • grip en zicht houden op de voortgang van projecten.
  • beschikken over de meest actuele stuur- en management informatie.

Lancering Stratech-SHV 5.0

Momenteel worden de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i gezet en worden er allerlei testsituaties doorlopen. In deze laatste fase wordt ook een aantal klanten betrokken bij het testen van de nieuwe versie. Op korte termijn wordt deze nieuwe versie van onze softwareoplossing gelanceerd!

Gebruikersdag Stratech-SHV

De nieuwe versie is tijdens de Gebruikersdag Stratech-SHV, die op 26 juni plaats vond in het Geldmuseum, gepresenteerd aan de gebruikers. Zij reageerden erg positief en beoordeelden deze dag met een 8. Klik hier voor een terugblik op deze Gebruikersdag Stratech-SHV.

Meer info over Stratech-SHV?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Stratech-SHV, software voor schuldhulpverlening, (Wsnp) bewindvoering en budgetbeheer? Neemt u dan contact met ons op of vraag direct een demo aan.