KvK Exportbalie verdwijnt definitief uit NL per 1 november 2013

DKK Zomeractie

De onlangs aangekondigde reorganisatie
bij de Kamer van Koophandel leidt ertoe
dat de exportbalie voor de fysieke afgifte
van exportdocumenten definitief uit het Nederlandse exportlandschap zal verdwijnen!

Nog vier kantoren voor aanlevering van exportdocumenten

In de komende maanden zullen circa 25 regionale kantoren van de Kamer van Koophandel door heel Nederland sluiten. Dit heeft als gevolg dat de verstrekking van exportdocumenten in de nabije toekomst vrijwel volledig digitaal zal verlopen. In Nederland blijven vier backoffices over, die de afgifte van exportdocumenten verzorgen. Dit betreft de kantoren Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Arnhem.

Maar ook bij deze kantoren van de Kamer van Koophandel zal per 1 november 2013 de aanlevering van exportdocumenten alleen nog per post en digitaal geschieden. Daarmee komt er na vele jaren een einde aan de KvK Exportbalie in Nederland voor de fysieke afgifte van exportdocumenten.

Softwareoplossing zorgt voor tijdwinst en financiële besparing

Voor het digitaal aanvragen van exportdocumenten als een CvO, EUR-1, EUR-MED en Legalisaties bij de Kamer van Koophandel maken veel grote en kleine Nederlandse bedrijven gebruik van een softwareoplossing. Naast de tijdwinst zorgt het digitaliseren van exportdocumenten ook voor een flinke financiële besparing. Personeels- en vervoerkosten komen te vervallen en het Nederlandse bedrijfsleven krijgt korting op de verwerking van exportdocumenten bij de Kamer van Koophandel.

Zelf de winst berekenen op onze speciale website 

Het verdwijnen van de KvK Exportbalie geeft het Nederlandse bedrijfsleven nieuwe kansen om hun exportproces verder te optimaliseren en extra kosten te besparen.
Via de website www.besparen.stratech.nl kunnen bedrijven eenvoudig berekenen hoeveel winst zij kunnen behalen met het digitaliseren van hun exportdocumenten.

Meer informatie

Bekijk de online demonstratie van onze softwareoplossing voor de digitale afgifte van exportdocumenten bij de Kamer van Koophandel of neem direct contact op met één van onze Account Managers via het telefoonnummer +31 (0)53 - 480 40 80 of door een e-mail te sturen naar dkk@stratech.nl