Klanttevredenheidsonderzoek Logistiek & Industrie 2013

Klanttevredenheidsonderzoek

Stratech hecht veel waarde aan de klanttevredenheid van haar klanten, daarom onderzoeken wij continu de kwaliteit van onze dienstverlening en producten. Met de resultaten van deze klanttevredenheids-onderzoeken kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren.

Het jaarlijkse Stratech klanttevredenheidsonderzoek

De doelgroep van dit jaarlijkse onderzoek bestond uit alle gebruikers van onze softwareoplossing Stratech-SPS . De klanttevredenheid werd getoetst op verschillende onderdelen, waaronder Account Management, Consultancy, Servicedesk, Trainingen, Releases, Informatievoorziening en Facturering.

De resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek

Op alle onderdelen geeft u Stratech gemiddeld ruim voldoende. Trots kunnen wij melden dat onze klanten Stratech op alle onderdelen dit jaar een hogere beoordeling geven in vergelijking met het laatste klanttevredenheidsonderzoek. Uiteraard motiveert ons dit nog meer om ook dit jaar onze dienstverlening verder te verbeteren. 

Ook dit jaar zijn er tijdens het klanttevredenheidsonderzoek verbeterpunten naar voren gekomen. Een belangrijke conclusie is dat wij u beter kunnen informeren over belangrijke productontwikkelingen binnen Stratech. In de komende maanden ontvangt u daarom van Stratech een uitnodiging voor onze gebruikersdagen. Tijdens deze bijeenkomst geven wij u de gelegenheid om uw wensen aan ons kenbaar te maken en zullen wij u onze toekomstige plannen presenteren.  

Taart voor Abbott Healthcare Products B.V. 

Klanttevredenheid staat bij Stratech hoog in het vaandel en wij zijn dan ook erg blij met uw deelname aan ons onderzoek. Elk jaar verloten we daarom een taart onder alle respondenten. Dit jaar werden de medewerkers van Abbott Healthcare Products uit Weesp verrast door hun Account Manager Bram Groener met een heerlijke slagroomtaart van Stratech.

Taart KTO 2013 Abbott

Wij willen u hierbij hartelijk danken voor uw deelname aan ons klanttevredenheids-onderzoek en hopen in de toekomst nogmaals op uw bijdrage te mogen rekenen.