Kennisevent voor exporteurs in de food & agro sector

Container met tekst export

Nederland staat op het gebied van handel en industrie aan de wereldtop. We verdienen een groot deel van ons nationaal inkomen aan export. Echter is onze toppositie niet vanzelf-sprekend. We moeten concurrerend blijven!

Het optimaliseren van administratieve exportprocessen op juistheid, tijdigheid en efficiëntie is daarvoor cruciaal. Tegelijkertijd zorgen trends zoals ketenintegratie, globalisering, compliance en digitalisering ervoor dat uw Supply Chain continue blijft veranderen.

De laatste trends en ontwikkelingen binnen uw eigen sector

Wat betekenen deze trends concreet voor uw logistieke zendingenproces? Hoe kunt u als exporteur inspelen op al deze ontwikkelingen? En wat kunt u in de nabije toekomst nog verwachten qua veranderingen? Om u antwoord te geven op deze vragen en nog vele andere, organiseren Stratech en Goldfish ICT op donderdag 29 september 2016 een kennisevent speciaal voor exporteurs actief in de food & agro sector.

  • Datum:       Donderdag 29 september 2016 
  • Tijd:            13:00 t/m 17:00 uur
  • Locatie:      Van der Valk Hotel Tiel
  • Kosten:       Gratis

Het programma voor deze inspirerende middag

Diverse sprekers - waaronder van Fenedex en de NVWA - praten u deze middag bij over de trends in export en ontwikkelingen rondom CLIENT, het systeem voor het digitaal aanvragen en afhandelen van exportverklaringen, veterinaire en fytosanitaire certificaten. Speciale gastspreker, Ousama Abou el Fadel van Ausnutria Hyproca, geeft u samen met Stratech en Goldfish ICT een unieke inkijk in de wijze waarop dit toonaangevende zuivel-bedrijf inspeelt op alle veranderingen die impact hebben op hun Supply Chain.

Untitled -1

Meld u nu gratis aan voor dit kennisevent

Meld u vandaag nog aan voor deze inspirerende middag. Deelname is uiteraard kosteloos. Het aantal plaatsen is wel beperkt. Wacht dus niet te lang met uw aanmelding. Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u zich direct inschrijven! 

U kunt zich niet langer aanmelden voor dit kennisevent