Geslaagde Gebruikersdag Stratech-SHV!

Geldmuseum

Woensdag 26 juni jl. vond de Gebruikersdag voor Stratech-SHV plaats in het Geldmuseum te Utrecht. Deze dag stond in het teken van de presentatie van de nieuwste release van onze software voor schuldhulpverlening, bewindvoering en budgetbeheer. Daarnaast verzorgde Bureau Krediet Registratie een presentatie over Schulden in Nederland. Graag blikken we terug op deze dag, die door de aanwezigen met een 8 werd beoordeeld!

Presentatie nieuwe release Stratech-SHV

Tijdens de Gebruikersdag is de nieuwe release, Stratech-SHV 5.0, gepresenteerd. Deze release bevat een groot aantal nieuwe mogelijkheden en functionaliteiten, waaronder:

 • Planbord
  Met het planbord kan de planner de acties die u momenteel vastlegt in het systeem eenvoudig en snel toewijzen aan een bepaalde consulent of afdeling. De consulent heeft een grafisch overzicht welke acties hij/zij wanneer moet uitvoeren en kan vanuit het planbord de betreffende actie afhandelen. Daarnaast is het mogelijk om, vanaf de cliëntenkaart, groepsgewijs acties te kunnen toevoegen.
   
 • Portals
  Daarnaast zijn de nieuwe portals gedemonstreerd. Hiermee is Stratech-SHV nog efficiënter te gebruiken.

  - Cliënten portal: cliënten kunnen via internet hun eigen gegevens (dossier en bankrekening) inzien. U bepaalt zelf welke cliënten dit mogen en welke gegevens zij mogen zien. Met deze functionaliteit hoeft u deze cliënten niet meer maandelijks rekeningoverzichten te versturen, dit bespaart u tijd en geld.

  - Schuldeisers portal: de schuldeisers portal stelt u in staat interactief met de schuldeisers te communiceren. Uiteraard is dit gekoppeld aan Stratech-SHV. Groot voordeel hiervan is dat de communicatie met betrekking tot het opvragen van de werkelijke schuld en het accorderen van het door u verstrekte aanbod digitaal verloopt in plaats van per post. Er wordt zo eveneens een cliëntendossier opgebouwd. Het is ook mogelijk om andere externe partijen, zoals uw opdrachtgevers of organisaties die u inschakelt voor ondersteuning, via deze portal toegang te geven tot dossiers.

  - Medewerker portal: de medewerker portal biedt u de mogelijkheid om uw medewerkers hun cliëntendossiers te laten inzien en hierin bestanden te uploaden. De medewerker heeft bijvoorbeeld bij een huisbezoek of bij het bezoeken van een maatschappelijk ondersteunende organisatie de informatie digitaal beschikbaar. 

Presentatie Bureau Krediet Registratie

BKRDe heer Jan van Beek, accountmanager van Bureau Krediet  Regitratie, verzorgde tijdens de Gebruikersdag een presentatie over BKR en schulden in Nederland. Wist u bijvoorbeeld dat BKR niet van de banken en niet van de overheid is, maar een stichting? En dat men voor een mobiel abonnement niet (meer) bij BKR wordt getoetst? Daarnaast stond de heer Van Beek stil bij de samenwerking met de NVVK. In de gedragscode van de NVVK was reeds opgenomen dat leden van de NVVK verplicht hun schuldregelingen bij BKR moeten registreren. Sinds 19 april is het ook mogelijk dat niet-kredietverstrekkende leden direct bij BKR kunnen aansluiten. Voorheen moesten zij hun regelingen via een kredietbank registeren. Nu kan dat rechtstreeks en kunnen deze leden eveneens schulden van consumenten raadplegen.

Rondleiding door het Geldmuseum 

De Gebruikersdag werd afgesloten met een rondleiding door het Geldmuseum.Rondleiding Gebruikersdag Stratech-SHV Onder begeleiding van een gids passeerden de ins en outs over geld en het Geldmuseum de revue. Wist u bijvoorbeeld dat het biljet van € 50 het meest vervalst wordt? En wist u dat er slechts twee plekken op de wereld (in Utrecht en in Australië) zijn waar het slaan van munten zichtbaar is? 

Meer informatie

Stratech-SHV is dé totaaloplossing voor schuldhulpverlening, bewindvoering en budgetbeheer. Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op!