Gebruikersdag Stratech-SPS

Gebruikersdag SPS Verkadefabriek

Wilt u graag op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen rondom het proces van exportzendingen en onze oplossingen? Kom dinsdag 26 juni samen met uw geïnteresseerde collega's naar de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch en ontdek de vernieuwde mogelijkheden van Stratech-SPS release 4.2 tijdens de Gebruikersdag! Laat u verrassen door ons interessante programma in een inspirerende omgeving.

Tijdens deze bijeenkomst wisselen inhoudelijke presentaties en interactieve sessies elkaar af, en wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen. Tijdens de uitgebreide lunch en de interessante rondleiding door de Verkadefabiek heeft u de mogelijkheid uw ideeën en ervaringen uit te wisselen met de aanwezige branchegenoten en Stratech-medewerkers.

Volledig programma

10.00 uur   Ontvangst met koffie en thee
10.15 uur   Welkomstwoord en voorstellen team
10.30 uur   Acties uit het klanttevredenheidsonderzoek
11.00 uur   Introductie release Stratech-SPS 4.2
12.00 uur   AGS (aangiftesystemen) nieuws
12.30 uur   Lunchbuffet
13.30 uur   Introductie Portbase: 'Eenvoudig en probleemloos exporteren via Rotterdam en Amsterdam'. (Elise van Vliet - Communications Advisor Portbase)
14.30 uur   Toekomstige ontwikkelingen en doorkijk naar de volgende release
14.45 uur   Rondleiding door de Verkadefabriek
15.30 uur   Afsluiting, napraten en kennisuitwisseling onder het genot van een drankje

Aanmelden

U meldt zich eenvoudig aan door het onderstaande aanmeldingsformulier in te vullen. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen via +31 (0)53 480 40 80. Na uw aanmelding sturen wij u een bevestiging en routebeschrijving toe.

Graag tot ziens op 26 juni aanstaande!

Aanmeldingsformulier