Geslaagde lancering Stratech-SPS 4.2 in de Verkadefabriek

Gebruikersdag SPS Verkadefabriek

In het bijzijn van ruim 40 klanten zijn afgelopen dinsdag 26 juni de highlights van de komende release 4.2 van Stratech-SPS gedemonstreerd in de Verkadefabriek te 's-Hertogenbosch.

Tijdens de gebruikersdag wisselden inhoudelijke presentaties en interactieve sessies elkaar af en werden de aanwezigen, door bijna het voltallige Stratech-SPS team, op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen.

Programma

Na een welkomstwoord van Geerhard ten Berge (Sales Manager) zijn de functionaliteiten van de nieuwe versie van Stratech-SPS uitgebreid gepresenteerd. Zo is er onder andere gesproken over het Control Center, de koppeling met Portbase en de nieuwe vervoerders functionaliteit. Tijdens deze presentatie werden er door de aanwezige klanten direct vragen gesteld en tevens feedback geleverd waardoor er interessante gesprekken ontstonden met betrekking tot de toepassingsmogelijkheden van de nieuwe functionaliteit.

Ook de presentatie over het nieuwe AGS (aangiftesytemen) werd positief ervaren. De aanwezige heer Pieter Verbakel van Douane Nederland heeft vele vragen mogen beantwoorden en verheldering gebracht.

Aansluitend heeft Elise van Vliet (Communication Advisor) van Portbase een interessante presentatie gegeven over het eenvoudig en probleemloos exporteren via de havens van Rotterdam en Amsterdam. In deze presentatie is het gebruik van de ECS-services van Portbase uitgebreid toegelicht. Via onze nieuwe Stratech-SPS koppeling met deze ECS-services, bent u met één druk op de knop verzekerd van een snelle en waterdichte 'aanzuivering' van uw uitvoeraangiften.

Bedankt!

Uiteraard willen wij alle Stratech-SPS gebruikers voorzien van de gedeelde informatie tijdens de Gebruikersdag en alle deelnemers aan de Gebruikersdag hartelijk bedanken voor hun komst en inbreng. Hieronder kunt u de presentatie van Portbase downloaden. Mocht u geïnteresseerd zijn in de presentaties van Stratech kunt u deze aanvragen via marketing@stratech.nl.


Presentatie Portbase