Efficiënte koppeling Stratech-CVS en CompetenSYS

Stratech-CVS en CompetenSYS

Gemeente Coevorden, klant van ons cliëntvolgsysteem Stratech-CVS, maakt sinds deze maand voor de diagnose en matching gebruik van de koppeling tussen Stratech-CVS en CompetenSYS. Op deze manier heeft de gemeente Coevorden de beschikking over het beste van twee werelden: de kracht van Stratech-CVS in combinatie met het online diagnose- en matchingsplatform van CompetenSYS. 

Doordat bijvoorbeeld GBA stamgegevens direct beschikbaar zijn in Stratech-CVS en dus ook in CompetenSYS, wordt dubbele invoer zoveel mogelijk voorkomen en heeft Coevorden in de matching altijd de beschikking over actuele gegevens. De koppeling werkt zowel op klantniveau (zodat bij nieuwe instroom direct geschakeld kan worden) als op bestandsniveau (dagelijks vindt een volledige synchronisatie plaats). 

Stratech-CVS

Stratech biedt een flexibel en gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem, Stratech-CVS, dat inzicht verschaft in de re-integratietrajecten van uw cliënten. U heeft continu inzicht in de voortgang van het traject. Ook beschikt u over de meest actuele stuur- en managementinformatie.

Koppeling met CompetenSYS

Heeft u interesse in deze koppeling? Dan staat onze Account Manager u graag te woord!