Demonstratiesessie Stratech Perspectief op 11 februari: meld u nu aan!

Demo Stratech Perspectief

Bent u benieuwd naar de ondersteuning die ons cliëntvolgsysteem Stratech Perspectief uw organisatie kan bieden? Wij nodigen u van harte uit voor een demonstratiesessie op donderdag 11 februari in Nieuwegein! Daar demonstreren wij u graag alle mogelijkheden van onze softwareoplossing voor (onder andere) bewindvoering en budgetbeheer. 

Stratech Perspectief

Stratech Perspectief is een gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem dat u en uw cliënten financieel perspectief biedt. Doordat de software modulair is opgebouwd kan deze aansluiten op de gehele sociaal financiële dienstverlening. Voor alle betrokken partijen ondersteunt Stratech u bij het realiseren van een volledig klantbeeld en krijgt u inzicht in de oplossingen die u biedt voor alle cliëntproblematieken. Benieuwd naar hoe Stratech Perspectief u als bewindvoerder, budget- of inkomensbeheerder kan ondersteunen? Meld u aan voor de demonstratiesessie! 

Demonstratiesessie

Tijdens deze sessies krijgt u geheel vrijblijvend een demonstratie van Stratech Perspectief voor bewindvoeringbudget- en/of inkomensbeheer. Onze Account Manager zal u laten zien hoe onze software werkt en hoe het kan aansluiten op uw dagelijks werk. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en om ideeën uit te wisselen met collega's.

Datum: donderdag 11 februari 2016
Tijd: 10:00 uur
Locatie: Nieuwegein

Direct inschrijven

Middels onderstaand formulier kunt u zich, geheel vrijblijvend, direct inschrijven voor de demonstratiesessie. Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging en een routebeschrijving naar de locatie.