Deelnemers geven het IN Congres een goede beoordeling!

IN Congres - Plenair

Begin juni vond de vierde editie van het IN Congres plaats. Wij blikken terug op een geslaagde editie, lees hier de uitgebreide dagsamenvatting. Uit de deelnemer evaluatie blijkt dat de deelnemers het congres ook ervaren hebben als een geslaagde en inspirerende dag.  

Evaluatie onder de deelnemers

Na afloop zijn de deelnemers uitgenodigd in een online enquête hun ervaringen te delen. Ook zij kijken terug op een geslaagde dag. De deelnemers waarderen het congres gemiddeld met een 7,9. Bekijk hieronder de resultaten. 

Evaluatie IN Congres 2017

Over het IN Congres 2017

Als kennispartner van de sociaal financiële markt organiseerde Stratech dit jaar de vierde editie van het IN Congres. Dit kennisevent is gericht op bewindvoerders, budgetbeheerders, schuldhulpverleners, kredietverstrekkers en Wsnp bewindvoerders. Belangrijke aspecten van het congres zijn: INformatief, INzicht, IN gesprek en IN opleiding. Meer over het congres op www.incongres.nl

IN Congres Update Service

Wilt u op de hoogte worden gehouden van het IN Congres? Schrijf u dan nu in voor de IN Congres Update Service en blijf geïnformeerd!