Bungalowpark Hoge Hexel kiest voor Stratech-RCS Enterprise

Bungalowpark Hoge Hexel

Bungalowpark Hoge Hexel maakt sinds 2005 gebruik van Stratech-RCS en heeft onlangs de overstap gemaakt naar Stratech-RCS Enterprise.

Bungalowpark Hoge Hexel

Het kleinschalige en gemoedelijke Bungalowpark Hoge Hexel ligt midden in het Twentse landschap en verhuurt diverse vrijstaande bungalows. Tevens is voor grote gezelschappen (12-20 personen) in 2012 een luxe groepsaccommodatie gerealiseerd.

Overstap naar Stratech-RCS Enterprise

Bungalowpark Hoge Hexel heeft gekozen voor de overstap van Stratech-RCS naar Stratech-RCS Enterprise vanwege de vele mogelijkheden die Enterprise ze kan bieden op het gebied van samenwerking met touroperators en de afrekening van eigenaren. Daarnaast spelen de snelheid en het gebruiksgemak voor de receptiemedewerkers een doorslaggevende rol, zodat zij meer efficiency kunnen bereiken in de bedrijfsvoering.

Bungalowpark Hoge Hexel zal gaan werken met Stratech-RCS Enterprise in combinatie met diverse modules zoals touroperators, eigenarenafrekening, kassa etc. Het online boeken zal in samenwerking met onze partner Holiday Media worden gerealiseerd.

Wij wensen Bungalowpark Hoge Hexel veel gebruiksgemak en efficiency met Stratech-RCS Enterprise toe!