Bon Bini Seaside Resort Curaçao kiest voor Stratech-RCS

Bon Bini Seaside Resort

Wij verwelkomen Bon Bini Seaside Resort Curaçao als nieuwe klant van ons reserveringssysteem Stratech-RCS Enterprise!

Bon Bini Seaside Resort 

Het naast de Caribische zee gelegen Bon Bini Seaside Resort is rustig, sfeervol en toegankelijk voor iedereen. Het resort beschikt over 18 ruime 1-slaapkamer bungalows en 10 grote 2-slaapkamerbungalows met ieder een moderne en sfeervolle inrichting. Omringd door tropische palmen, veel ruimte, rust en een prachtig uitzicht kunt u met het hele gezin, familie of vrienden zorgeloos genieten op hun resort.

Waarom Stratech-RCS Enterprise

Voor een eenvoudigere verwerking van de reserveringen en het efficiënt managen van de hieruit voortvloeiende activiteiten, was Bon Bini Seaside Resort op zoek naar een gebruiksvriendelijk reserveringssysteem dat de door hun gewenste ondersteuning kon bieden.  

Naast de ondersteuning en gebruiksvriendelijkheid waren de punten online boeken, samenwerking met touroperators en de managementrapportages erg belangrijk voor Bon Bini Seaside Resort. Met onze zeer gebruiksvriendelijke totaaloplossing Stratech-RCS kunnen wij perfect inspelen op deze behoeften, waarnaast onze kennisgedreven Servicedesk de benodigde ondersteuning kan bieden.

Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

De gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijkheid van Stratech-RCS heeft een belangrijke rol gespeeld bij de keuze van Bon Bini Seaside Resort voor onze software. Daarnaast gaven ze aan Stratech-RCS een doorontwikkeld reserveringssysteem te vinden, dat meegaat met de markt.

Wij wensen Bon Bini Seaside Resort veel plezier en gebruiksgemak toe met onze reserveringssoftware Stratech-RCS Enterprise.