Belangrijk - Verhuizing Port Community System

Zeecontainer laden

De verhuizing van het Port Community System (PCS) zal plaatsvinden in het weekend van zaterdag 12 oktober t/m maandag 14 oktober. Het PCS van Portbase is hierdoor in dit weekend langere tijd niet bereikbaar! 

Wat betekent deze verhuizing voor u?

De verwachting is dat het Port Community System (PCS) van Portbase zaterdag
12 oktober 8:00 uur tot uiterlijk maandag 14 oktober 8:00 uur niet bereikbaar zal zijn. Portbase doet er alles aan om de verhuizing van PCS zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen.

Op een speciale website van Portbase kunt u tijdens dit weekend de stand van zaken omtrent de verhuizing van PCS volgen. Op deze website vindt u ook veelgestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. 

Stratech adviseert u vooruit te werken, zodat het tijdelijk niet beschikbaar zijn van het PCS voor u zo min mogelijk gevolgen heeft. 

Noodprocedures

Om goed voorbereid te zijn, raden wij u aan de noodprocedures op de website van Portbase en My Portbase (PCS) te raadplegen. Indien uw de noodprocedures op papier wenst te ontvangen, stuurt u dan een e-mail naar: hosting@portbase.com.

Mochten de noodprocedures van kracht worden dan ontvangt u van Portbase hiervan een bericht via e-mail. Daarnaast publiceert Portbase deze informatie op hun website en op My Portbase.