Blijf op de hoogte van ons nieuws!

 • Groene vinkGroen licht voor onze Koppeling Rechtspraak

  08-12-2017

  Stratech heeft groen licht ontvangen van de Raad voor de Rechtspraak voor haar Koppeling Rechtspraak! Dit betekent dat onze software Stratech Perspectief aan alle eisen voldoet om digitale communicatie tussen de rechtbank en de bewindvoerder te laten plaatsvinden.

 • RechtspraakDigitale communicatie tussen rechtbank en bewindvoerder vanaf 6 november

  06-11-2017

  De bewindsteams van de rechtbanken en de professionele bewindvoerders kunnen vanaf vandaag, maandag 6 november 2017, beginnen met digitale communicatie in bewindsdossiers! De Raad voor de Rechtspraak heeft onlangs het definitieve besluit genomen, na ontvangst van een positief advies van Centrale Ondernemingsraad.

 • SchuldhulpverleningGemeenten Stein en Beek kiezen voor toegankelijke schuldhulpverlening in eigen beheer met Stratech Perspectief

  28-09-2017

  In Zuid-Limburg, in de regio Westelijke Mijnstreek, liggen de twee gemeenten Stein (25.000 inwoners) en Beek (16.000 inwoners). Twee gemeenten die nauw samenwerken op het gebied van schuldhulpverlening. Vanaf begin 2016 zijn zij de schuldhulpverlening in eigen beheer gaan uitvoeren, later is hier ook budgetbeheer bijgekomen.

 • Jaarcongres Schuldhulpverlening En ArmoedeStratech aanwezig op Congres Schulden & Armoede van Divosa

  23-08-2017

  Op  vrijdag 15 september organiseert Divosa, in samenwerking met HOEZO!, het derde jaarcongres Schulden en Armoede. Deze editie staat in het teken van 'Eigen Schuld?'. Als uw kennispartner zal Stratech ook dit jaar aanwezig zijn. We gaan hier graag met u in gesprek! 

 • IN Congres - PlenairDeelnemers geven het IN Congres een goede beoordeling!

  26-07-2017

  Begin juni vond de vierde editie van het IN Congres plaats. Wij blikken terug op een geslaagde editie, lees hier de uitgebreide dagsamenvatting. Uit de deelnemer evaluatie blijkt dat de deelnemers het congres ook ervaren hebben als een geslaagde en inspirerende dag.  

 • Samenwerking Stratech-InversUnieke samenwerking Stratech Software Solutions en Fintech bedrijf Invers BV

  18-07-2017

  Stratech Software Solutions en Fintech bedrijf Invers BV gaan intensief met elkaar samenwerken. Hiermee bundelen ze de krachten op het gebied van het beheren van financiën. Stratech levert een flexibel en gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem voor gebruik door bewindvoerders, budgetbeheerders, schuldhulpverleners en kredietverstrekkers. Invers staat bekend om haar slimme oplossingen voor identificatie en classificatie van banktransacties en analyse van bestedingsprocessen voor zowel consumenten als financiële instellingen.

1 / 23456789101112Volgende
RSS