Blijf op de hoogte van ons nieuws!

 • InnovatieStratech lanceert het Stratech Innovation Lab: de plek voor je afstuderen

  04-11-2015

  Stratech biedt gedreven studenten het gehele jaar door diverse interessante stage- en afstudeermogelijkheden. Hiervoor lanceren wij het Stratech Innovation Lab: dé ontwikkelruimte voor creativiteit en innovatie!

 • IN CongresTerugblik op een geslaagd IN Congres 2015

  22-07-2015

  Op woensdag 24 juni vond de tweede editie van het IN Congres plaats. Het historische missiehuis van Kontakt der Kontinenten was het decor van hét kennisevenement voor schuldhulpverlening, Wsnp bewindvoering, beschermingsbewindvoering, budget- en inkomensbeheer en budgetcoaching. Graag blikken wij met u terug op dit congres met als hoofdthema's: INformatief, INzicht, IN gesprek en IN opleiding. 

 • Stratech PerspectiefStratech-SHV wordt Stratech Perspectief!

  24-06-2015

  Al ruim vijftien jaar is Stratech actief in het automatiseren en het bieden van ondersteuning bij de uitvoer van de schuldregeling. Het product Stratech-SHV was in het begin voornamelijk een cliëntvolgsysteem gericht op schuldhulpverlening. De problematiek rondom de financiële situatie van cliënten is echter veel breder. Stratech heeft hiervoor Stratech-SHV de afgelopen jaren doorontwikkeld om de gehele sociaal financiële dienstverlening zo volledig mogelijk te ondersteunen. Het huidige product biedt daarom tegenwoordig veel meer dan alleen een totaaloplossing voor schuldhulpverlening. 

 • Logo Stratech 25 jaar met witruimteStratech viert haar 25-jarig jubileum!

  27-11-2014

  Dit najaar viert Stratech haar 25-jarig jubileum. In 1989 werd Stratech opgericht en sinds die tijd worden er innovatieve softwareoplossingen ontwikkeld. Inmiddels is Stratech actief in de nichemarkten Recreatie, Logistiek & Industrie en Publiek & Re-integratie. Een terugblik op hoe het allemaal begon en een blik in de toekomst.

 • Gemeente Amsterdam Stadsdeel WestMaak op Overheid & ICT kennis met onze subsidiebeheerapplicatie!

  20-03-2014

  Weet u welke subsidies u jaarlijks verstrekt aan welke doelgroep en wat de bijdrage is van de betreffende regeling en individuele subsidies aan de beleidsdoelen? Hoe maakt u keuzes bij het realiseren van uw beleidsdoelen met beperkte budgetten voor uw begrotingsactiviteiten? Hoe krijgt u overzicht in en controle op het subsidieproces? Stratech begrijpt als geen ander hoe complex het proces van subsidieverstrekking is en laat u op de beurs Overheid & ICT graag kennis maken met onze subsidiebeheer- applicatie Stratech-SBA!

 • Overheid&ICT 2013Ontmoet Stratech op Overheid & ICT 2014!

  28-02-2014

  Op woensdag 9 en donderdag 10 april vindt de jaarlijkse vakbeurs Overheid & ICT plaats in de Jaarbeurs te Utrecht. Stratech zal ook dit jaar als exposant aanwezig zijn. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze stand!

1 / 23Volgende
RSS