Exportdocumenten digitaal aanvragen bij de KvK met Stratech

Exportdocumenten als een Certificaat van Oorsprong, EUR-1, EUR-MED en legalisaties eenvoudig en snel opmaken, digitaal aanvragen bij de Kamer van Koophandel en printen op uw eigen locatie?

Dat kan met onze digitale koppeling met de Kamer van Koophandel. De perfecte oplossing voor een eenvoudige afhandeling van al uw exportdocumenten. Bespaar tijd en geld!

Exportdocumenten foutloos en eenvoudig aanvragen? 

De juistheid van uw exportdocumenten en snelheid waarmee u deze kunt verkrijgen zijn van cruciaal belang voor uw exportproces. De gevolgschade van foutieve en/of ontbrekende exportdocumenten, zoals vertraagde leveringen en containers die vaststaan aan de grens, kan dan ook zeer groot zijn voor uw organisatie. 

Snel en volledig digitaal uw KvK aanvragen afhandelen 

Met onze software kunt u exportdocumenten als een Certificaat van Oorsprong,
EUR-1, EUR-MED razendsnel opmaken en digitaal versturen naar de Kamer van Koophandel. Dit geldt ook voor het legalisaties van bijv. facturen en gezondheids-certificaten. Nadat u de documenten online verstuurd heeft, ontvangt u meestal binnen 30 min een reactie van de Kamer van Koophandel. Uw exportdocumenten drukt u vervolgens eenvoudig af bij u op locatie. 

Exportdocumenten eenvoudig opmaken zonder fouten

Heeft u te maken met kritische douane-instanties, 'Letter of Credit'-zendingen en/of veeleisende klanten? Dan wilt u geen fouten maken op uw documenten. Onze software helpt u hierbij. Door kennis en gegevens vast te leggen in onze software kunt u deze eenvoudig hergebruiken voor het automatisch opmaken van uw exportdocumenten.

Bespaar veel tijd en geld op uw exportdocumenten

Door de digitale verwerking van uw exportdocumenten bespaart u veel tijd en geld. Uw exportzending kan direct vertrekken en loopt geen onnodige vertraging op als gevolg van ontbrekende exportdocumentatie. 

  • Exportdocumenten als een Certificaat van Oorsprong, EUR-1, EUR-MED, Legalisaties en Certificeringen eenvoudig opmaken met onze software;
  • Realiseer maximale foutreductie door het borgen van kennis en informatie;
  • Bespaar fors op uw exportdocumenten vanwege de korting die de Kamer van Koophandel op de legeskosten voor digitaal aangevraagde exportdocumenten; 
  • Koppelen met uw ERP-systeem of andere software voor het automatisch invullen van uw exportdocumenten;
  • Exportdocumenten kunt u eenvoudig afdrukken bij u op locatie. 

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met