Ons cliëntvolgsysteem brengt mens naar werk

B&A Jort

Zoekt u ook naar een oplossing om processen efficiënter, eenvoudiger en overzichtelijker uit te voeren binnen het norm- en toetsingskader van de gemeente? Stratech als kennispartner biedt u dé totaaloplossing voor een efficiënte verwerking en beheersing van alle contacten en contracten, Stratech-CVS!

Welke rol u ook vervult, met Stratech als kennispartner bent u in staat het maximale uit uzelf te halen.

Stratech biedt een flexibel en gebruiksvriendelijk cliëntvolgsysteem dat inzicht verschaft in de re-integratietrajecten van uw cliënten. U heeft continu inzicht in de voortgang van het traject. Ook beschikt u over de meest actuele stuur- en managementinformatie.

Zo bent u in staat om al uw activiteiten, of het nu gaat om 2e spoor re-integratie, mobiliteit conform de Wet verbetering Poortwachter of de uitvoer van een complex Outplacement traject goed uit te voeren. Bent u als organisatie aangesloten bij Blik op Werk? Ook dan wordt u door ons cliëntvolgsysteem maximaal ontzorgt. Met een simpele muisklik liggen de Blik op Werk rapportages op de printer. De auditor van Blik op Werk staat binnen no time weer buiten. 

Bezoekt u vaak uw cliënten, partners of andere relaties op locatie? Met de inzet van de web-integratie van onze totale re-integratie oplossing heeft u altijd actuele informatie bij de hand op uw tablet, laptop of Smart Phone. Via het internet voegt u cliëntinformatie, vacatures, bezoekverslagen en memo's direct toe aan uw dossier. Deze informatie is bovendien direct beschikbaar voor uw back-office.

 

Uiteraard is de re-integratie oplossing van Stratech klaar voor de toekomst. De volledig geautomatiseerde facturatie zorgt ervoor dat uw facturen automatisch en digitaal aan uw klanten worden aangeboden. 

 

Onze oplossing stelt u in staat afspraken binnen trajecten, doelstellingen en middelen efficiënt, effectief en zelfs persoonsgebonden in te richten. Zodra deze afspraken zijn vastgelegd in het contract bewaakt ons cliëntvolgsysteem de doorlooptijd, het resultaat binnen de afgesproken deeltermijnen en uiteraard de (verschillende) facturatiemomenten. Dit allemaal zonder dat u zich loskoppelt van uw kernactiviteit.

 

Hier meer over weten?

Neem direct contact op met

Stratech Partners van dit product

  • KING
  • Decos
  • BCT Corsa
  • Blik op werk
  • KWIZ
  • Competensys
  • Work Connection

Referenties van dit product